Νέες διαμαρτυρίες από τη Μεσήμβρια για τη διαιτησία-Ηττα στο καλάθι από τον Αρίωνα Μενεμένης-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Δεν τα κατάφερε στη Σταυρούπολη ο ΑΟ Μεσήμβριας και ηττήθηκε από τον Αρίωνα Μενεμένης με 61-59. Ο αγώνας δεν ήταν καλός, είχε αργό ρυθμό και δεν ικανοποίησε τους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.






Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα των ηττημένων, «χαρακτηριστικό του αγώνα επίσης ήταν η απίστευτη έμπνευση της επιτροπής ορισμού διαιτητών να ορίσει τον κ. Μπίκη να διευθύνει την αναμέτρηση που όπως πληροφορηθήκαμε λίγο πριν το τζάμπολ είναι παίκτης της ομάδας του Αρίωνα.

Φανερά επηρεασμένοι οι δύο διαιτητές κ.κ. Κατούδης και Θρασυβουλίδης από την όλη κατάσταση αλλά και από την παρουσία του κ. Μπίκη στον πάγκο των γηπεδούχων δεν τα κατάφεραν καθόλου καλά και η ομάδα μας αδικήθηκε σε πολλές φάσεις του παιχνιδιού.

Όλα αυτά όμως αναφέρθηκαν σε παλαιότερες αναρτήσεις καθώς η όλη υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της και σε λίγες μέρες θα δούμε τι θα γίνει τελικά. Θυμίζουμε ότι έχει υποβληθεί ένσταση η οποία από το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΘ απορρίφθηκε και απομένει να δούμε την απόφαση δευτεροβάθμιου οργάνου στο οποίο έχει προσφύγει ο Α.Ο.Μ. Το θέμα βέβαια έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις καθώς στην κυριολεξία έδειξε την προχειρότητα και ίσως μεροληψία που επικρατεί στη διοίκηση της ΕΚΑΣΘ».

Δεκάλεπτα: 21-11, 35-33, 47-42, 61-59
Διαιτητές: Κατούδης-Θρασυβουλίδης
ΑΡΙΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ(Μίντζας): Καραντζάς, Τράκας 6, Καντόπουλος 10, Γεωργιάδης, Καλέσης 14, Κωστάκης 4, Κυριαζίδης 17 (2), Καζής 10 (2).
ΑΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ (Κυρκόπουλος): Χριστοφής 3, Μπρούσαλης 3, Χουρμουζηίδης 3 (1), Κεραμιδάρογλου 6, Κιουρσίδης 28 (2), Αλμασίδης 6, Ηλιού, Ασλανίδης 1, Χασαπίδης, Στάμογλου 3 (1), Δημολιός 6, Ζυρίδης.  






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια