Καφαντάρη: «Να κάνουμε κάτι παραπάνω από πέρυσι»

Μια σταθερά καλή πορεία έχει φέτος η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου. Στο δεύτερό της χρόνο στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών ξεχωρίζει και μετά την νίκη της επί του ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.









 Η προπονήτρια της ομάδας Ελένη Καφαντάρη μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ και αναφέρθηκε στην  πορεία της Αναγέννησης που θέλει μια θέση στην πρώτη τετράδα του Πρωταθλήματος, αλλά και στο ματς πρόκληση με τον Άρη Πετρούπολης που εξασφαλίζει θέση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

Κερδίσατε την Κυριακή τον ΠΑΟΚ και βλέπετε τετράδα. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο;

«Ο στόχος μας είναι μια θέση στην τετράδα του Πρωταθλήματος. Αυτό είχαμε θέσει και με βάση τις μεταγραφές που κάναμε το καλοκαίρι. Αν μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες νίκες εκτός έδρας θα έχουμε ελπίδες να πετύχουμε το στόχο μας με δεδομένο ότι στην έδρα μας είμαστε δυνατές».

Φέτος η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου  έχει μια σταθερά καλή πορεία. Ποιο είναι το μυστικό σας και η φιλοσοφία σας σαν ομάδα;

«Έχουμε ένα καλό πρόσωπο, υπάρχει μια σταθερή διοίκηση με τον πρόεδρο τον κ. Ασημόπουλο και ένας καλός προγραμματισμός. Πάμε βήμα βήμα  θέλοντας φέτος να κάνουμε κάτι περισσότερο από πέρυσι. Είμαστε μια οικογένεια, μια ομάδα στην κυριολεξία, το βγάζουμε μέσα στο γήπεδο και έτσι έρχονται και τα αποτελέσματα».

Την Κυριακή η ομάδα σας θα παίξει με τον Άρη Πετρούπολης για μια θέση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Πως αντιμετωπίζετε αυτή την πρόκληση;

«Ο Άρης Πετρούπολης κέρδισε τον Ιπποκράτη Κω στην προηγούμενη φάση και απέδειξε ότι είναι καλή ομάδα. Αυτό και μόνο λέει πολλά. Εμείς προετοιμαζόμαστε καλά για αυτό το ματς και θα το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Δεν κοιτάμε αν παίζει στην Α2 κατηγορία ο αντίπαλος. Η πρόκριση θα είναι σίγουρα κάτι πολύ σημαντικό για μας και για την ιστορία του Συλλόγου».

Πως κρίνετε το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών;


«Τα παιχνίδια είναι πολύ ανταγωνιστικά και ενδιαφέροντα. Θεωρώ ότι οι ομάδες που είναι στην πρώτη θέση θα διεκδικήσουν και τον τίτλο. Γίνεται ένα καλό πρωτάθλημα και όποιος αντέξει και τις δυσκολίες που παρουσιάζονται θα είναι και αυτός που θα πανηγυρίσει στο τέλος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια