Τα νέα των υποδομών του ΑΣ Πανόραμα

*Ύστερα από σχετικό δημοσίευμα του ΑΣ Πανόραμα για τη προσφορά είκοσι κιλών κρεάτων σε 300 οικογένειες του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, πάρα πολλοί γονείς ανταποκρίθηκαν με σακούλες που εμφανίζονταν στις προπονήσεις των τμημάτων και ο σύλλογος τους ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκριση.









*Ο εκπαιδευτής πρώτων βοηθειών Σπύρο Αμιτζόγλου παρακολουθεί  προπονήσεις των ακαδημιών.

*Πριν τις γιορτές οι μικροί καλαθοσφαιριστές 4-8 ετών  είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν  τις παρουσιάσεις των βιβλίων του Χρήστου Δημόπουλου στο Βιβλιοπωλείο Πάπυρος αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά, μια εκδήλωση για τη σεξουαλική κακοποίηση με ομιλήτρια την κ.Ράπτη.

*Σε μια σειρά αγώνων συμμετείχαν μίνι και προμίνι στα γήπεδα Πανοράματος και Μ.Ε.Ν.Τ. από τις 15/11 μέχρι και τα Χριστούγεννα.  Όλα τα παιδιά είχαν τη χαρά να συμμετέχουν στο Τουρνουά φιλίας με την ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. και να γιορτάσουν την Κυριακή με «φαγοπότι» στο γήπεδο της ΜΕΝΤ ύστερα από τις απονομές και τους αγώνες του final four.

*Η ομάδα μίνι κατέλαβε την τρίτη θέση, ενώ τιμήθηκαν επίσης οι εξής:
Καλύτερος αμυντικός: Σταμπουλίδης Πλάτων
Καλύτερος πασέρ: Τσερκέζης Θανάσης
Καλύτερη νέα αθλήτρια: Τρύφων Καλλιόπη
Καλύτερος αρχηγός: Στυλιανίδης Στέλιος


*Για το μίνι ακολούθησε φιλικό εντός έδρας με Κομοτηνή, ενώ την επόμενη Κυριακή το προμίνι  θα συμμετέχει στο τουρνουά που διοργανώνει ο Θερμαϊκός Θέρμης, στο γήπεδο της Θέρμης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια