«Αφησαν» το αήττητο στον Εύοσμο οι έφηβοι του Ηρακλή

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο είχε πλήθος εναλλαγών στο σκορ, οι έφηβοι του Αίαντα επικράτησαν του Ηρακλή στο ΔΑΚ Ευόσμου με 74-73 και έκλεισαν τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.




Ο Αίας ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα μπροστά στο σκορ αλλά οι πολύ καλοί παίκτες του Ηρακλή δεν άφηναν σε καμία περίπτωση να μεγαλώσει η διαφορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν φάνηκε η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια των παικτών του «γηραιού», οι οποίοι πάλευαν σαν λιοντάρια και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την καταπληκτική τους φυσική κατάσταση.

 Τρία λεπτά πριν το τέλος, ο Ηρακλής βρέθηκε να προηγείται με επτά πόντους (62-69) αλλά με υπερπροσπάθεια των παικτών του ο Αίας ροκάνισε τη διαφορά (τρεις στις τέσσερις βολές ο Τσουρέκας, τρίποντο ο Παπαδόπουλος, βολή ο Σεκαδάκης Δ. , καλάθι και φάουλ από επιθετικό ριμπάουντ του Πολυχρονιάδη) και έφτασε  να υπολείπεται ενός πόντου (72-73) στα οκτώ δεύτερα από το τέλος έχοντας και την κατοχή της μπάλας από τα πλάγια. Με την φανταστικής έμπνευσης επαναφορά από τον Πολυχρονιάδη προς τον εκπληκτικό χθες Παπαδόπουλο, ο τελευταίος πέτυχε το καλάθι  που έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στον Αία.

Δεκάλεπτα: 18-19, 39-34, 55-51, 74-73
Διαιτητές: Αγραφιώτης Ι.-Αγραφιώτης Γ.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Μπιτζάνης): Καρανίκας, Σεκαδάκης Γ. 6, Πούλιος Α. 12 (1), Τσουρέκας 9 (2), Δημητριάδης 8 (1), Λαγούρος, Πολυχρονιάδης 9, Σεκαδάκης Δ. 3, Καπίδης 2, Παπαδόπουλος 25 (3), Μπαλτζόπουλος, Κατσαμάγκας.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Δάμαλης): Μαρκουλάκης 2, Μπατής 1, Κράνης 14, Τερζής, Λαζαρίδης 4, Τσίμος, Κουβελάς 4, Καραθανάσης 17, Σταματογιάννης 8, Δαλέσης 14, Χρυσανθάκης 4, Ξυγωνάκης 5.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια