Πέρασε από την Ηλιούπολη ο ΓΣ Μενεμένης

Σε μια αμφίρροπη και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση εξελίχθηκε ο αγώνας ανάμεσα στο Μέγα Αλέξανδρο Ηλιούπολης και τον ΓΣ Μενεμένης, που βρήκε νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα με 71-75.








Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Μέγας ενώ βρέθηκε με το «πλεονέκτημα» μιας πρόωρης αποβολής παίκτη του αντιπάλου με ντισκαλιφιέ, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και να φύγει με το ροζ φύλλο. Η σαφώς πιο έμπειρη ομάδα του ΓΣ Μενεμένης ήταν πιο αποτελεσματική στις λεπτομέρειες γιατί πήρε τα περισσότερα ριμπάουντ, ευστόχησε στα κρισιμότερα σουτ και οι παίκτες της είχαν  καλλίτερες επιλογές προσπαθειών γενικά.

Η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου πάλεψε και βρέθηκε να ανατρέπει στο τελευταίο τρίλεπτο την κατάσταση, αλλά οι 75 πόντοι που δέχτηκε στην άμυνα, υποδεικνύουν το σημείο που θα χρειαστεί άμεση βελτίωση, ώστε να φεύγει νικητής σε αγώνες αυτής της κατηγορίας.

Δεκάλεπτα: 17-21, 34-35, 46-54, 71-75.
Διαιτητές: Καρκαλέτσης-Ιωάννου
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛIOYΠΟΛΗΣ (Σταυρόπουλος): Κολογοσίδης  4, Γεράκης  9(2), Θρασυβουλίδης  20(2), Δημητριάδης  12, Πανταχός  2, Ζουμπουλάκης  17, Κασικτσόγλου 4,  Κανάκης  3,  Καρυπίδης, Αλμπανίδης, Στυλίδης.

ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ   (Σάββα): Αλεξίου  10(2),  Λιακόπουλος  10,  Χατζής  18,  Χαλκίδης  10(1), Ταχτσίδης 13(1),  Σαρράς  2,  Κουκλοτίδης  4, Σιδερίδης  8, Τζάνης, Τσαλαρκίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια