Κυρκόπουλος: «Τεράστια κίνητρο για τη νίκη του ΑΟ Μεσήμβριας»

Το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του ΑΟ Μεσημβρίας είναι ένα από τα βασικά ατού του προπονητή της ομάδας Άγγελου Κυρκόπουλου. Μετά την προπόνηση της Πέμπτης όλοι οι παίκτες της ομάδας γευμάτισαν μαζί και χαλάρωσαν ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.









Ο προπονητής της ομάδας έκανε δηλώσεις σχετικά με το επερχόμενο ντέρμπυ της Τρίτης με τον Πρωτέα Κορδελιού:

«Η ομάδα μας αγωνίζεται την Τρίτη με αντίπαλο τον Πρωτέα Κορδελιού. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού οι φιλοξενούμενοι είναι από τους διεκδικητές, αν όχι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βασικός μας στόχος είναι η ομάδα μας να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και πειθαρχημένη και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης.

Προέκυψε ένα πρόβλημα τραυματισμού με το βασικό πλέϊ μέϊκερ Νούλη Μπίσκα που ταλαιπωρείται από μια θλάση στο δικέφαλο και μάλλον δεν θα αγωνιστεί. Ο Πρωτέας διαθέτει δυνατό ρόστερ, είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και έχει παίκτες που προέρχονται από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Το κίνητρο για τη νίκη είναι τεράστιο για τον Α.Ο. Μεσημβρίας καθώς με νίκη πατάμε κορυφή. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των παιδιών».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια