Θρίαμβος για τον Φρυγανιώτη στο πρωτάθλημα Λυκείων Δυτικής Θεσσαλονίκης-Κατέκτησε το πρωτάθλημα σε αγόρια και κορίτσια-Φωτορεπορτάζ

Μεγάλη επιτυχία για τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη που κατέκτησαν την πρώτη θέση στα πρωταθλήματα αγοριών και κοριτσιών των Λυκείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύονται πρωταθλητές στα αγόρια, η δεύτερη στα κορίτσια και φυσικά η πρώτη και στα δύο τμήματα.


Τα αγόρια επικράτησαν του 1ου Ευόσμου με 53-39 (ημίχρονο 28-13),  πολύ εύκολα καθώς η  διαφορά έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Χθες στους ημιτελικούς της περιφέρειας κέρδισαν επίσης άνετα το 2ο Νεάπολης με 37-58, ενώ εύκολα νίκησαν και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με αντιπάλους το 1ο Νεάπολης (74-38) και το 1ο Αγίου Αθανασίου (61-36). 

Προπονητής της ομάδας είναι ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και παίκτες οι Δημήτρης Χατζηκυριακίδης, Αλέξανδρος Δέμπης, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Καρασίμος, Βαγγέλης Ψαρράς, Αριστείδης Γιαννακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασιλείου, Θανάσης Μπατσίλας, Δημήτρης Καραγιαννίδης,  Νίκος Χριστοδούλου, Θανάσης Καρακουλάκης, Ισίδωρος Λαμπρινός, Αλέξης Δελής.  

Τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων επικράτησαν πιο δύσκολα του 1ου Σταυρούπολης με 46-34. Αν και ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ οι αντίπαλές τους ισοφάρισαν σε 29-29 στην αρχή της τελευταίας περιόδου, όμως με σερί 17-5 κατάφεραν να πάρων το ροζ φύλλο. Στον ημιτελικό επιβλήθηκαν πολύ πιο εύκολα με 56-25 του 1ου Εχεδώρου.

Προπονητής είναι ο Στέλιος Χαλκιάς και παίκτριες οι Αναστασία Κραγιοπούλου, Ιωάννα Μουταφίδου, Ιωάννα Τσαπόγα, Κωνσταντίνα Σταμούλη, Εύη Παπαδοπούλου, Νεφέλη Φλωρίδου, Θεοπούλα Γκόγκου, Μαρία Κοντογιάννη, Φωτεινή Φασούλα.  Στην σύνθεση υπάρχει ακόμη η τραυματίας Χριστοδούλου.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια