Πέρασε και από τη Μεσήμβρια ο Πρωτέας Ελευθερίου Κορδελιού-Παράπονα των γηπεδούχων από τη διαιτησία

Παρά τα τεράστια προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει ο ΑΟ Μεσημβρίας στο ντέρμπι της αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πρωτέα Ελευθερίου Κορδελιού, όπως γράφει η ιστοσελίδα του συλλόγου, «οι παίκτες της ομάδας έκαναν κατάθεση ψυχής και λίγο έλειψε να κερδίσουν τον πολύ καλό αντίπαλό τους, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 68-76».


Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Ηλιού και Ασλανίδη ενώ ο Μπίσκας έπαιξε τραυματίας καθώς δεν έχει αποθεραπευθεί πλήρως. Ο Πρωτέας απέδειξε ότι διαθέτει μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα που έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις.

Ο ΑΟ Μεσημβρίας έχει τεράστια παράπονα από τη διαιτησία. Όπως γράφει στη συνέχεια του κειμένου, «σύμφωνα με τον ορισμό της Επιτροπής διαιτησίας που ανακοίνωσε η ΕΚΑΣΘ τον αγώνα επρόκειτο να διευθύνει ο κ. Σιταρίδης και ο κ. Γιαννάκης. Αντί του πρώτου και σαφώς έμπειρου διαιτητή ήρθε ο κ. Δαϊκούδης και ορίστηκε πρώτος ο κ. Γιαννάκης. Τρεις τεχνικές ποινές (χωρίς καμιά αιτία), λάθος σφυρίγματα αλλά κυρίως προκλητική συμπεριφορά ήταν τα βασικότερα λάθη τους.

Όσον αφορά τον αγώνα ήταν πολύ ψηλού επιπέδου ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου και οι φίλαθλοι που αγνόησαν τις κακές καιρικές συνθήκες αλλά και το προχωρημένο της ώρας έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι. Οι παίκτες του Άγγελου Κυρκόπουλου έδωσαν τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα τους αλλά τελικά έφυγαν ηττημένοι.

Τέλος η δήλωση του κορυφαίου των ηττημένων Γιάννη Κιουρσίδη στο προφίλ του Α.Ο.Μ. B.C. στο Facebook: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον κόουτς, στον πάγκο και στον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε με το παραπάνω στο σημερινό παιχνίδι... Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς που έκανε η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχοντας δύο αντιπάλους σήμερα... Πρωτέα και διαιτητές, χωρίς να θέλω να μειώσω τους πρώτους. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και είμαι σίγουρος ότι θα βγει ένα θετικό αποτέλεσμα στο τέλος... Τα κεφάλια ψηλά μάγκες με τα κίτρινα.. Παρέλειψα να τονίσω τη μεγάλη βοήθεια του τραυματία Νούλη Μπίσκα ο οποίος έσφιξε τα δόντια και βοήθησε σημαντικά την ομάδα».

Δεκάλεπτα: 14-21, 31-35, 50-54, 68-76
Διαιτητές: Γιαννάκης-Δαϊκούδης Β.
ΑΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ (Κυρκόπουλος): Χριστοφής 11 (3), Μπίσκας 15, Χουρμουζηίδης, Κεραμιδάρογλου 4, Κιουρσίδης 22 (1), Αλμασίδης 9 (1), Μπρούσαλης 7, Κατσούκας, Χασαπίδης, Στάμογλου, Δημολιός, Ζυρίδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Βατός): Αγγελίδης 15, Κεφαλάς Σ. 6, Ραπτόπουλος 7, Μαλτέσιος 13 (1), Χαραλαμπίδης 10, Κεφαλάς Ε. 6, Κατσιάνης 4, Χονδρόπουλος, Μπουρονίκος, Κορνηλάκης, Κουλαρμάνης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια