Πήρε το ντέρμπι των εφήβων ο Απόλλων Καλαμαριάς

Στο κλειστό της Καλαμαριάς έγινε ένα δυνατό παιχνίδι για τον έκτο όμιλο του εφηβικού της ΕΚΑΣΘ με τελικό νικητή τον Απόλλωνα που επικράτησε με 75-72 του Αριστοτελείου Κολεγίου.











Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και εκτός από την πρώτη περίοδο ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Τελικά επικράτησε η ομάδα που οι παίκτες της είχαν στην τελευταία περίοδο ποιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Όπως γράφουν οι παίκτες του Αριστοτελείου, «στα παράξενα του αγώνα ο διαιτητής αντί να δείξει φάουλ στο Νο 10 του Αριστοτελείου το χρέωσε ως  πέμπτο φάουλ στον Καραμανίδη Νο 19 ο οποίος βρισκόταν στην άλλη μεριά του γηπέδου από εκείνη που έγινε το φάουλ κάτι που οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος και δεν το είδε κανείς εκτός από τον προπονητή του Αριστοτελείου και τους φιλάθλους της ομάδας. Βέβαια η διαιτησία ήταν καλή και δεν πρέπει καμία ομάδα να νιώθει αδικημένη».
Δεκάλεπτα: 15-24, 36-34, 51-49, 75-72
Διαιτητές: Κουτσουμάρης-Παπαγεωργίου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Κεσίδης): Γκατζόγιας 4, Μυλοχαράκτης, Μικρός 20, Κυφωνίδης 8(2), Κουλούρης 15(1), Καταραχιάς, Χρηστακίδης 16, Γαϊτάνης 12, Κώνστας.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΕΓΙΟ (Αστεριάδης): Χρυσοστομίδης 5, Αποστολίδης 13(1), Τεζαψίδης, Θεοφιλίδης 9, Κουραντίδης, Χατζηαποστόλου, Ψωμάς, Κουζούδης 10, Μποτζακάκης 4, Καραγιάννης, Μακριδάκης 23, Καραμανίδης 8.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια