Ο Μανουσέλης στην Εθνική Νέων Ανδρών;-Ο Τούφας «πρώτος» στην Εθνική Παίδων;

Η  ενασχόληση του Κώστα Μίσσα με την Εθνική ομάδα (ως τεχνικός διευθυντής) δεν του επιτρέπει την παράλληλη παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της Νέων Ανδρών. Γι αυτό και αποφασίστηκε η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με τον Μάνο Μανουσέλη να αναλαμβάνει τις τύχες του.

Όπως γράφει το www.sport24.gr ο προπονητής του Πρωτέα Βούλας ήταν μέχρι πρότινος στον πάγκο της Εθνικής Παίδων, οδηγώντας τη «γαλανόλευκη» στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ουκρανίας (2013). Με δεδομένο όμως το κενό που δημιουργήθηκε στη Νέων Ανδρών κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να συνεχίσει το -επιτυχημένο- έργο του Κώστα Μίσσα.

Ήταν άλλωστε ο τελευταίος -πριν τον Κώστα Μίσσα- προπονητής της Νέων Ανδρών, όντας ο πρώτος προπονητής της στο Πανευρωπαϊκό του 2007, όταν η Ελλάδα κατέλαβε τη 13η θέση.

Η δική του αποχώρηση από την Παίδων, δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Τούφα να επιστρέψει στο πόστο του «τιμονιέρη» της ομάδας. Ο 49χρονος προπονητής αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη του Μάνου Μανουσέλη στην Εθνική Παίδων τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ κατά το παρελθόν έχει ξανακαθίσει στον πάγκο της ως πρώτος προπονητής.

Στο πλευρό του το καλοκαίρι του 2015 θα βρίσκεται ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, που πέρσι εργάστηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην Ούνικς Καζάν, πριν αποχωρήσει, μαζί με τους Αργύρη Πεδουλάκη και Γιώργο Βόβορα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια