Το κύπελλο μπάσκετ με καρότσι ξανά στη Δωδεκάνησο-Φωτορεπορτάζ

Η Δωδεκάνησος κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο Ελλάδας, δημιουργώντας τη δική της παράδοση. Σε έναν συναρπαστικό τελικό, επικράτησε του Άτλαντα με 49-44, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Ατνάν Χαμάντι.






Την απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της Δωδεκάνησου Μιχάλη Χατζηδημητρίου έκανε ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας, ενώ τα μετάλλια έδωσε ο Βουλευτής Δωδεκάνησου, Βασίλης Υψηλάντης, και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νότιου Αιγαίου, Κάλλιστος Χατζηγεωργίου.

MVP και Top Scorer του τελικού αναδείχθηκε ο Ατνάν Χαμάντι από τη Δωδεκάνησο, ενώ την απονομή στην ομάδα του Άτλαντα έκανε ο Χρήστος Τεντόμας, Πρόεδρος Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Στις ομάδες που κατέλαβαν την τρίτη και τέταρτη θέση του Φάιναλ Φορ, τον ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια και τον Άρη, αντίστοιχα, τα αναμνηστικά έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΣΕΚΚ, Χάρης Περδίκης. Τιμητικές πλακέτες στους διαιτητές και κριτές που συμμετείχαν στους αγώνες της διοργάνωσης, απένειμαν τα μέλη της ΟΔΚΕ, Λευτέρης Ντίνος, Μιχάλης Μαχαιριανάκης και Χρήστος Ασλανίδης.
Δεκάλεπτα: 9-5, 17-26, 29-33, 44-49
Διαιτητές: Παυλόπουλος-Αθανασόπουλος-Καραβίτης.
ΆΤΛΑΣ (Ζώτος): Ζώης, Κωνσταντινόπουλος Α. 6, Αδαμόπουλος 6, Κότσαρης 11, Χαλδαίος 2, Ζαφειρόπουλος 3, Χριστοδούλου 16, Σπάθης, Κωνσταντινόπουλος Β.
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρκάκης): Μιχαήλου 3, Χαμάντι 26, Χατζηδημητρίου 4, Ζαραγκότας 9, Παππάς 7, Στυλιανακάκης.

Τρίτη θέση για τον ΠΑΣΚΑ

Μπορεί να μην έχει συνηθίσει να αγωνίζεται στον μικρό τελικό, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να δείξει το καλό του πρόσωπο και να κατακτήσει την τρίτη θέση. Ο λόγος για τον ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια, που επιβλήθηκε με 57-38 του Άρη, μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο κυριάρχησε η παρουσία του Γιώργου Μακρή.

Δεκάλεπτα: 10-6, 26-18, 39-31, 57–38
Διαιτητές: Σέρρας Πλ.-Θεωνάς-Αρτεμάκη.
ΠΑΣΚΑ ΕΛΛ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (Χρόνης): Βατικιώτης, Σγαρδέλης 8, Μυρωνάκης, Γκοτζαράι 4, Κουνιάς, Παπαστάμος 4, Μακρής 33, Ντομγκιόνι 2, Σπέντζος 6.
ΑΡΗΣ (Χατζηζογίδου): Παντελίδης, Μαλτάς 2, Καλογιάννης 4, Κεφαλάς 8 (1), Τσιντάρης 4, Οικονόμου 18, Βλαστός 2.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια