ΠΣ Ευκαρπίας: «Ανέντιμη προσέγγιση γονέα παίκτριας του συλλόγου μας»

Από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΠΣ Ευκαρπίας Δημήτρη Αντωνιάδη, πήραμε και δημοσιεύουμε το κάτωθι κείμενο καταγγελία:









«Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η απουσία μας από κάποια παιχνίδια των τμημάτων μας δεν σημαίνει και αδυναμία μας. Προφανώς κάποιοι κύριοι μας θεωρούν… γιδοβοσκούς λόγω της γεωγραφικής μας θέσης.

Στον προχθεσινό αγώνα της ομάδας μίνι κοριτσιών μας στο τουρνουά του Παναθλητικού, γνωστός προπονητής εφάρμοσε μια μέθοδο προσέγγισης γονέα (πάππου κοριτσιού μας) που το λιγότερο ανέντιμη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει με αποτέλεσμα να κάνει άνω κάτω τον σύλλογο μας.

Επειδή εκτός από αυτόν και άλλοι «κύριοι» έχουν εφαρμόσει  στο παρελθόν τέτοιου είδους πρακτικές νομίζοντας προφανώς ότι έχουν να κάνουν με… γιδοβοσκούς θα σας πούμε τα εξής.... «Κύριοι» όντως έχουμε υπάρξει γιδοβοσκοί αλλά και ξυλοκόποι ακόμα όπως μας αποκαλούσαν οι «ευγενικής καταγωγής» γονείς αντίπαλοι του αντρικού μας. Μην υποτιμάτε ποτέ όμως την νοημοσύνη και την ευφυΐα τους. Έχουμε χάσει παιδιά τα τελευταία χρόνια με την τακτική που εσείς οι λίγοι εφαρμόζεται αλλά δεν πρόκειται να ξαναχάσουμε κανένα.

Αν κάποιος θέλει κάποιον από τους αθλητές μας τότε ας έρθει να μιλήσει πρώτα μαζί μας. Την επομένη φορά που θα ξανά ενεργήσετε με τις γνώστες βρώμικες συνταγές σας τότε θα μάθετε την «γκλίτσα» από εμάς τους… γιδοβοσκούς γιατί σας έχει βαρεθεί ο χώρος. Απλά πρέπει κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία να σας αποβάλει. Ας έχετε βεβαία επίσης στο νου σας πως ένας γιδοβοσκός μαθαίνει από τον πάππου του μέχρι τα 18 να είναι νοικοκύρης, εργατικότατος, οικογενειάρχης, πειθαρχημένος, δυνατός σαν ταύρος, ευγενικότατος, κύριος πάνω από όλα αλλά και να βόσκει εκτός από το κοπάδι του και κάτι αλλά ζώα με δύο πόδια, αφού τον θεωρείτε αγράμματο. Το αποτέλεσμα  όλων αυτών των αρετών είναι η Ευκαρπία να μετρά σήμερα 163 παιδιά στις ακαδημίες της, αριθμός ουτοπικός για εσάς, αφού τους υπόσχεται πρώτα αθλητισμό και ευγενή άμιλλα και όχι όπως εσείς «ψεύτικο πρωταθλητισμό».


ΥΓ: Δεν έχουμε κάτι με το φίλο σωματείο του Παναθλητικού αλλά με συγκεκριμένο κύριο που στο τουρνουά μπαινόβγαινε στον αγωνιστικό χώρο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια