Η ΔΕΛΤΑ κέρδισε το All Star Game του ΑΣΕΘ-Πρώτη στα τρίποντα η Σταυρίδου-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία και μέσα σε άκρως διασκεδαστικό κλίμα διεξήχθη στις 20/12 το All Star Game του ΑΣΕΘ στο γήπεδο της ΕΚΟ, με τη συμμετοχή αθλητών από τις περισσότερες ομάδες του Πρωταθλήματος.





Ευχάριστη νότα στο γεγονός έδωσαν και οι συμμετοχές της Μαρίας-Ραφαηλίας Σταυρίδου (Κατασκήνωση Ελαιώνες), της Θεοδώρας Ζορμπά (ΚΥΑΝΑ), καθώς και των δύο λιλιπούτειων παιδιών του Γιάννη Βασιλειάδη (ΚΥΑΝΑ), της Κασσιανής και του Δημήτρη. Το παιχνίδι έγινε μεταξύ των δύο ομάδων που αποχώρησαν φέτος από το Πρωτάθλημα του ΑΣΕΘ, της Δέλτα και του Αριστοτέλη,  στο ρόστερ των οποίων μπήκαν και οι παίκτες από τις υπόλοιπες ομάδες.

Στο ημίχρονο έγινε διαγωνισμών τριπόντων, με εννέα παίκτες να σουτάρουν από δέκα τρίποντα (δύο από κάθε θέση). Νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία-Ραφαηλία Σταυρίδου, που με 7/10 εύστοχα σουτ έβαλε τα γυαλιά στους άντρες και εν συνεχεία έκανε και τη σχετική φωτογράφηση.

Το παιχνίδι δε χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Για την ιστορία και μόνο, τελικός νικητής η ομάδα της Δέλτα με 85-82, χάρη στην Μαρία-Ραφαηλία Σταυρίδου, που πετυχαίνοντας τους  7 τελευταίους πόντους της ομάδας της στο τελευταίο δίλεπτο, συνέβαλε στην ανατροπή του 76-79 στο 38’ και γι αυτό της απονεμήθηκε και ο τίτλος του MVP του 1ου ALL STAR GAME του ΑΣΕΘ. 

Την απονομή των μεταλλίων στους συμμετέχοντες έκαναν ο Πρόεδρος του ΑΣΕΘ κ. Θανάσης Μπεγκλής και ο ταμίας του Συνδέσμου κ. Ζυγούρας Γιώργος.

ΔΕΛΤΑ (Παπαθανασίου - Ζυγούρας): Μήτσης Αντώνης (Coca Cola 3E) 6, Βασιλειάδη Κασσιανή (Κυάνα) 2, Σιταρίδης Βασίλης (Κατασκήνωση Ελαιώνες) 7, Ζυγούρας Κώστας (Δέλτα - αρχηγός) 12(1), Βασιλειάδης Γιάννης (Κυάνα) 20, Παπαθανασίου Αλέξης (Βετεράνοι Μηχανικοί) 21(1), Σταυρίδου Μαρία - Ραφαηλία (Κατασκήνωση Ελαιώνες - MVP) 15(1), Κωτίδης Παναγιώτης (Δέλτα) 2.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (Γκίνδης - Παζαρλής): Σταυρόπουλος Ανέστης (Sbc) 4, Ζορμπά Δώρα (Κυάνα) 4, Κοσμάς Γιώργος (Κυάνα) 8, Γκίνδης Ηλίας (Αριστοτέλης) 15, Παζαρλής Παντελής (Sbc) 14(2), Ζελελίδης Γιώργος (Cafe Times) 7, Βασιλειάδης Δημήτρης (Κυάνα) 2, Κωνσταντινίδης Βασίλης (Αριστοτέλης) 14, Αλεξόπουλος Γιώργος (Κυάνα) 14.


































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια