Σταθερή αξία ο Σ.Ε.Θ., κέρδισε με 77-60 και τον Π.Σ.Ε.Ε.Π.

Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα μεγάλη απόδοση και έχοντας σε μεγάλη τους συνήθης ύποπτους Βλάχο και Ταρνανίδη, οι εκτελωνιστές κατέκτησαν ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα στο εργατικό πρωτάθλημα.    

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο η διαφορά κυμαινόταν στους δέκα πόντους με τον Ταρνανίδη να έχει συνεχής επαφή με το καλάθι και τον Ιωακειμίδη να τον ακολουθεί. Η προσπάθεια του Σ.Ε.Θ. να «ακουμπήσει» την μπάλα μέσα στην ρακέτα ήταν εμφανής όχι όμως πάντοτε πετυχημένη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Βλάχος. Ο «βράχος» του Σ.Ε.Θ. ανέκοψε στην άμυνα την όποια προσπάθεια του Π.Σ.Ε.Ε.Π για αντεπίθεση (μοίρασε έξι τάπες) ενώ στην επίθεση σημείωσε τους 26 από τους συνολικά 28 προσωπικούς του πόντους και οδήγησε με ασφάλεια την ομάδα του στο τελικό 77-60. Άξιο συμπαραστάτη στην άμυνα βρήκε στο πρόσωπο του Ταρνανίδη που έδωσε τέσσερις τάπες.

Βλάχος 28(3), Ταρνανίδης  22, Ιωακειμίδης 13, Φραγκουλίδης 7(1), Καπνιάς 5, Χωρινός 2 οι σκόρερ για τους γηπεδούχους με τους Κ. Κρητικόπουλο, Ψαρρόπουλο, Ελευθεριάδη, Δ. Κρητικόπουλο, Τσιταμπάνη και Κατσούρα να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Τα δεκάλεπτα : 24-16, 36-25, 58-43, 77-60.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια