Ο Μαντουλίδης και πάλι στην κορυφή των Λυκείων Ανατολικής Θεσσαλονίκης-Επικράτησε μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι του Ελληνικού Κολεγίου με 49-48, με απίστευτη ανατροπή στο τελευταίο δίλεπτο

«Εσπασε καρδιές» για μια ακόμη χρονιά ο μεγάλος τελικός του Πρωταθλήματος Λυκείων Ανατολικής Θεσσαλονίκης στα αγόρια. Τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη κατέκτησαν πάλι τον τίτλο καθώς επικράτησαν με 49-48 του Ελληνικού Κολεγίου, ύστερα από απίστευτο παιχνίδι που κρίθηκε στην τελευταία φάση και με επιμέρους σκορ 9-2 στα δύο τελευταία λεπτά.


Σε ένα άτεχνο και κακό ποιοτικά αγώνα, οι δύο ομάδες έδειξαν ότι διακατέχονταν από απίστευτο άγχος και συναγωνίζονταν στα λάθη. Παρά το γεγονός αυτό όμως το ενδιαφέρον δεν έλειπε καθώς είχαμε απίστευτες ανατροπές στο σκορ, με πολλά νεκρά σημεία, όπου δεν μπορούσαν να σημειώσουν καλάθι.

Το Ελληνικό έδειξε ότι είναι πολύ κοντά στον τίτλο, δύο λεπτά πριν το φινάλε καθώς προηγήθηκε με 40-46, όμως ο Μαντουλίδης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με το σερί που προαναφέραμε κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο και τη μεγάλη νίκη που του έδωσε το πρωτάθλημα της διεύθυνσης και την πρόκριση στην επόμενη φάση των αγώνων.

Οκτάλεπτα: 12-14, 21-18, 32-34, 49-48
Διαιτητές: Αργυρού-Κασαπίδης
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ(Αγγέλης): Χατζηπαππάς, Λεμονάκης 2, Καμάρας 17, Μπίλιος, Τσιακίρης 2, Χρηστίδης 14(1), Μπρόζος 4, Τάκης 2, Μητακίδης, Καλαμπόκης 6, Γκαβέζος 2, Γαϊτανίδης.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ (Τσιότρας): Καραγιαννάκης, Χονδρογιάννης 12, Κολοκοτρώνης 5(1), Καραμανώλης 8, Φώτογλου, Παουλεάνου, Τσούκας 3(1), Αζίζης 2, Σιδηροηλίας 4, Αμανατίδης, Βαγιωνάς 2, Καμπουρίδης 10(1).  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια