Έκλεισε με νίκη το 2014 ο Θρίαμβος Ταγαράδων

Μια μέρα μετά από ένα σκληρό και ανταγωνιστικό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, οι παίκτες του Θριάμβου Ταγαράδων κλήθηκαν να δώσουν ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Ακαδημίας Πανοράματος και αυτή τη φορά, παρά την κούραση και τις απουσίες  τα κατάφεραν και νίκησαν με 64-55, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2014.







Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ψυχωμένοι και αποφασισμένοι το παιχνίδι, προηγήθηκαν με 11-1 στην αρχή του αγώνα και δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα μέχρι τη λήξη. Η Ακαδημία Πανοράματος, πάντα σοβαρή και μαχητική ομάδα,  λίγο έλειψε να γυρίσει το παιχνίδι στο τέλος, όταν μείωσε στους  τέσσερις πόντους τη διαφορά (55-51 στο 37’), ωστόσο οι παίκτες του Θρίαμβου πέτυχαν τέσσερις κρίσιμους πόντους στο σημείο αυτό (με καλάθι του Παπαθανασίου και δύο εύστοχες βολές του Τζίκου) και κράτησαν την πολύτιμη νίκη.

MVP των νικητών και του αγώνα ο εκπληκτικός Νίκος Τζίκος, που εκτός από την καλή οργάνωση στην επίθεση της ομάδας του προσέφερε και 17 πόντους με τρία τρίποντα, καθώς και καταπληκτική περιφερειακή άμυνα. Κοντά του ο Γιάννης Δημητριάδης με 15 πόντους και κρίσιμα καλάθια, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες των νικητών που δώσαν ότι καλύτερο είχαν στο αμυντικό κομμάτι.  Από τους ηττημένους προσπάθησαν ο Αναστασιάδης με 16 και ο Καμάρας με 12 πόντους αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: 15-8, 30-25, 42-33, 64-55
Διαιτητές: Κατσιάνης-Μπόγας
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ (Κουρβούλης): Μπατσίλας 8, Μουδούρης 9, Παπαθανασίου 4, Καραγεωργόπουλος, Τσούλος 4, Δημητριάδης 15(3), Κυριακού 4, Μαντόπουλος 3, Τζίκος 17(3).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ (Γιαννάκης): Πέντζος 4, Γεωργακούδης, Καρτσαλκας, Σουρμελίδης 6, Πεστρακυθλίδης 5(1), Ρόκκος 4, Τομπακίδης, Αναστασιάδης 16(2), Καμάρας 12(2), Τσακιρίδης 8.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια