«Διπλό» στo «Ιβανώφειο» για τον ΑΣ Αστέρες-Καταγγελία για πλαστοπροσωπία παίκτη του Αγίου Νικολάου

Έκτος έδρας νίκη για τον ΑΣ Αστέρες στο χθεσινό ματς με αντίπαλο τον Άγιο Νικόλαο και τελικό σκορ 60-70. Οι νικητές ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ από την αρχή του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν διάφορα ασφάλειας.






Ενώ έξι λεπτά πριν την λήξη η διάφορα πήγε στο +18, δόθηκε ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες που γενικά έχουν λίγο χρόνο συμμέτοχης να αγωνιστούν, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την διάφορα. Ως αποτέλεσμα δύο πριν την λήξη, η διάφορα έπεσε στο +6.

Η λίστα των τραυματιών των νικητών αυξάνεται καθώς ο Μάντης τραυματίστηκε στους προσαγωγούς στο πρώτο δεκάλεπτο και πήγε κατευθείαν νοσοκομείο. Την νίκη την αφιερώνουν στους δύο τραυματίες Σερμπέζη και Κουμπουρελο.

Η νικήτρια ομάδα καταγγέλλει ότι «κάτι πρέπει να γίνει με τα πλαστά δελτία και τον έλεγχο τους διότι η γηπεδούχος ομάδα αγωνίστηκε με πλαστό παίκτη (Χωλίδης Γεώργιος, Νο 17), ο όποιος δεν ήταν ο συγκεκριμένος».

Δεκάλεπτα: 9-15, 28-36, 47-59, 60-70
Διαιτητές: Γαζέτας Ορ.-Κασαπίδης
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Χατζημιχάηλ Γρ.): Μπίλλης 10(1), Χατζημιχάηλ Γρ. 8, Χατζημιχάηλ Ηλ. 9(2), Μαρουντας 4, Μαρουλάκης 12(1) Βασιλειάδης 13, Γκαραγκάνης, Δροσινάκης 2, Χωλίδης 2.
ΑΣ ΑΣΤΕΡΕΣ (Ταξιλταρίδης): Ζαχαράκης 3, Πουταχίδης 6(2), Δαλακιουρίδης 14, Πλυτας 6, Μάντης 1, Γεωργιάδης, Σερμπέζης Π., Σπανός 7, Χαρκούσης 4, Μπουλοκωστας 2, Καλαμπούκας 13,  Πούρναρης 14(1).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια