Τίμησαν τον ΣΕΠΚ, Ηρακλής και I.P.A.-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Αγώνα φιλίας προς τιμήν του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης που συμπληρώνει 43 χρόνια προσφοράς στο ελληνικό μπάσκετ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Ιβανώφειο, εκεί όπου η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (International Police Association) αντιμετώπισε τον Ηρακλή.








Κατά την διάρκεια του βραβεύτηκε, ο Γ.Σ. Ηρακλής στο πρόσωπο του Προέδρου του κ. Σάκη Αποστολίδη από τον Πρόεδρο της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο, ως αναγνώριση της προσφοράς του ιστορικού σωματείου (ο πρώτος πρωταθλητής Ελλάδος στην ιστορία του θεσμού το 1928) στο μπάσκετ.

Ο Σ.Ε.Π.Κ. βραβεύθηκε στο πρόσωπο του Γ.Γ. του Συνδέσμου κ. Παρασκευά Μουρατίδη από τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Γιώργο Ορφανό, σε αναγνώριση της προσφοράς του συνδέσμου στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.

Βραβεύθηκαν επίσης οι προπονητές: Θόδωρος Ροδόπουλος από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. Ιωάννη Καραπατάκη, Βαγγέλης Αλεξανδρής (την πλακέτα παρέλαβε ο συνεργάτης του coach Γιάννης Λίβανος καθόσον ο τιμώμενος από 30/10-14 έχει αναλάβει τα ηνία της ΚΑΕ Πανιώνιος) από τον Γενικό Γραμματέας της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννη Πασχαλιά και Παρασκευάς Μουρατίδης από τον Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος IPA κ. Χριστόδουλο Χριστοδουλή, για την μεγάλη προσωπική τους προσφορά στην Ελληνική καλαθοσφαίριση.

Οι προπονητής Ροδόπουλος και Μουρατίδης αφού ευχαρίστησαν τους συνδιοργανωτές και εκ μέρους του Συνδέσμου, δήλωσαν πως πρώτη φορά λαμβάνει χώρα τέτοιο γεγονός προς τιμήν του Σ.Ε.Π.Κ. και πως ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει τον βασικό του στόχο που είναι η άνοδος του επιπέδου των Ελλήνων Προπονητών ούτως ώστε να προσφέρουν περισσότερα στο Ελληνικό μπάσκετ.

Αναμνηστικά λαβαράκια της ομάδας μπάσκετ της Ένωσης Αστυνομικών, απονεμήθηκαν στον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργο Ορφανό από τον Διευθυντή Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Α/Δ κ. Δημήτριο Μπουραζάνα, στον Βοηθό Γ.Α.Δ.Θ. Υποστράτηγο κ. Ιωακείμ Τσουκνάδη από τον Πρόεδρο του Ταμείου, Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών (Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ.) κ. Νικόλαο Μαρούντα, στον Πρόεδρο Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας – Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου από τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριο Βασιλάκη και στον Πρόεδρο Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (Ε.ΚΑ.Σ.Θ.) κ. Σάββα Λόρτο από τον Δ/ντή Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχο κ. Βασίλειο Μωϋσίδη.

Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Γιώργος Ορφανός, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Βάϊος Χόνδρος, ο Πρόεδρος Περειφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας – Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, η Αντιδήμαρχος Καλαμαριάς κ. Βάσω Νικολέττου Σκάρλιου, ο Α΄Βοηθός ΓΑΔΘ Υποστράτηγος κ. Ιωακείμ Τσουκνάδης, ο Δ/ντής Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Μωϋσίδης, ο Διευθυντής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και Μέλος του Δ.Σ. I.P.A. Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Μπουραζάνας, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Α/Α κ. Στράτος Καρακοντίνος, ο Υ/Α κ. Αθανάσιος Τζουβάρας του Γραφείου Τύπου της ΓΑΔΘ, ο Πρόεδρος Ε.ΚΑ.Σ.Θ. κ. Σάββας Λόρτος, το Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος κ. Ανδρέας Περοστής, ο Υπεύθυνος Προγραμμάτων της Θ/Κ ΙΘΑΚΗΣ κ. Αυγερινός Μαϊστρέλης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος I.P.A. κ. Ιωάννης Καραπατάκης, ο Πρόεδρος του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών (Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ.) κ. Νικόλαος Μαρούντας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ιωαννίνων και Αντιπρόσωπος του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ κ. Κων/νος Κίτσιος, ο Πρόεδρος της IPA Αρκαδίας κ. Σωτήριος Κασίμος, ο Πρόεδρος της ΙPA Χαλκιδικής και Ταμίας του Ελληνικού Τμήματος IPA κ. Βασίλειος Παπάς, το Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Ελληνικού Τμήματος IPA κ. Λευτέρης Ηλιάκης, ο Πρόεδρος της IPA Σάμου κ. Γεώργιος Αβραμίδης, ο Πρόεδρος της IPA Καρδίτσας κ. Γεώργιος Ζαρχανής, ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Τμήματος IPA και Πρόεδρος της IPA Αχαϊας κ. Σπύρος Φώτογλου, o Πρόεδρος της IPA Ζακύνθου κ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Χαράλαμπος, ο Πρόεδρος της IPA Καβάλας κ. Θεμιστοκλής Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της IPA Ξάνθης κ. Χρήστος Ιωαννίδης, ο Αντιπρόεδρος της IPA Ξάνθης κ. Δημήτριος Δετσαρίδης, ο Πρόεδρος της IPA Δράμας κ. Μηνάς Σκάρλιος, ο Αντιπρόεδρος της IPA Δράμας κ. Παύλος Ελευθεριάδης, το Μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών κ. Νικόλαος Στασινός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών εν Αποστρατεία Νομού Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του σωματείου Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κυριάκος Τυφεκές, ο Αντιπρόεδρος του σωματείου Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Πουρσαϊτίδης, ο Ταμίας του σωματείου Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Καλαϊτζίδης, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής κ. Χρήστος Τερζανίδης, ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή κ. Μίροσλαβ Ραϊσεβιτς, προπονητές σωματείων της Θεσσαλονίκης, αρκετοί φίλοι και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) Τοπικής Διοίκησης Νομού Θεσσαλονίκης.

Για τον Ηρακλή αγωνίστηκαν οι: ΔΕΣΠΟΣ, ΚΟΘΡΑΣ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΡΑΜΑΣ, ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ, ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ, ΑΡΑΠΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΛΙΔΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΗΤΣΙΑΡΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.

Για την ομάδα της I.P.A. αγωνίστηκαν οι: ΚΑΝΕΛΛΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΑΝ., ΧΥΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΒΕΡΡΑΣ ΣΤ., ΚΟΥΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Κ., ΤΣΑΒΛΙΔΗΣ Τ., ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΣΤ., ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ Κ., ΤΣΙΑΤΣΟΣ Σ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σ., ΤΟΥΡΟΥΤΟΥΤΟΥΔΗΣ Ι., ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ ΑΛ., ΤΣΙΤΣΙΝΑΚΗΣ Γ., ΚΟΥΡΕΛΑΣ ΑΘ.

Για την ιστορία νικητής ήταν ο Ηρακλής με 52-48, ωστόσο όπως τόνισε μέσω γραπτού μηνύματος ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βασίλης Κικίλιας, «το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν γνωστό προ της ενάρξεώς του, με νικητή το αθλητικό ιδεώδες, τις αξίες και τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι».


Τέλος καθοριστική στην διεξαγωγή του αγώνα ήταν η συμβολή των διαιτητών Χρήστου Πολυχρονιάδη, Δημήτριου Μοσχότογλου, Νικόλαου Κιαπίδη, αλλά και των ανθρώπων της γραμματείας Δήμητρας Κουλελή και Γιώργου Κούλια.



























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια