Φιλικά των ακαδημιών Μαραθώνα Καλαμαριάς και Future Stars-Φωτορεπορτάζ

Σε μικρή γιορτή εξελίχθηκαν τα φιλικά παιχνίδια που έγιναν στο κλειστό γήπεδο του Φοίνικα, το Σάββατο, ανάμεσα στις ακαδημίες του Μαραθώνα Καλαμαριάς και του Future Stars.






Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα αγωνίστηκαν τα τμήματα μίνι και προμίνι αγοριών και κοριτσιών, junior αγοριών και αρχάρια αγοριών, αντίστοιχα και από τους δυο συλλόγους.

Οι προπονητές της ακαδημίας Future Stars, Θανάσης Κυρκούσης και Γιάννης Πολίτης τόνισαν: «Τα φιλικά παιχνίδια σήμερα ήταν μια γιορτή για τα τμήματα της ακαδημίας, καθώς από τους δύο συλλόγους αγωνίστηκαν συνολικά εκατό αθλητές.

Ήταν μια πολύ όμορφη εικόνα μέσα στο γήπεδο και για τους δύο συλλόγους. Τα τελευταία τρία χρόνια γίνεται μια πολλή καλή προσπάθεια από εμάς ώστε να προσελκύσουμε όλο και περισσότερους νέους αθλητές στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο μπάσκετ.

Βλέπουμε πλέον ότι η ακαδημία Future Stars αποκτά γερές βάσεις για μια αξιόλογη ακαδημία, δουλεύοντας μεθοδικά και επίμονα χωρίς να παρεκκλίνει από τις βασικές αρχές της. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δυο ομάδων καθώς και στους ακούραστους γονείς τους».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια