«Διπλό» στο Βόλο για την Τερψιθέα

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλλε ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ, ωστόσο γνώρισε την ήττα με 61-65 από την Τερψιθέα για την έκτη αγωνιστική της Α1 γυναικών.








Όπως διαβάζουμε στο http://www.magnesiasports.gr τα κορίτσια του Μιχάλη Καπουρνιώτη με κορυφαία την Ταντουρόφσκα που έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, διεκδίκησαν μέχρι τέλους το ροζ φύλλο, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Η Ισκίογλου, μπορεί να μην ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας της Γλυφάδας, αφού η Γουίλιαμς πέτυχε 23, ωστόσο ήταν η παίκτρια που έκανε τη ζημιά επιθετικά στο τέταρτο δεκάλεπτο και οδήγησε με τις επιλογές της την ομάδα της στη νίκη.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου η Ταντουρόφσκα ήταν ασταμάτητη και πέτυχε 29 πόντους με οκτώ τρίποντα, ωστόσο η εξαιρετική απόδοση της δεν έφερε και το ροζ φύλλο στις ερυθρόλευκες.
Δεκάλεπτα: 15-20, 33-34, 49-52, 61-65
Διαιτητές: Λόρτος-Κοϊμτζόγλου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 7 (1), Σαρακατσάνη 3 (1), Αρτεμισίου, Αγαγιώτη, Σουλτάνη 6, Θωμά, Ταντουρόφσκα 29 (8), Ζέρβα 5, Ζήτη, Δεληγιάννη 11
ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Παπασπυριδάκος): Βαλέτα 4, Αξιοπούλου 8 (1), Ισκίογλου 14, Στεφάνου 8 (1), Γουίλιαμς 23 (1), Σπηλιώτη 8 (1), Τζάρου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια