Βασιλειάδου: «Με σοβαρότητα κόντρα στην Τερψιθέα»

Η Σοφία Βασιλειάδου μίλησε στο www.rysiobc.gr για την νίκη που πέτυχε η ομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Τερψιθέα (Κυριακή 23/11):







«Η ήττα και με τον τρόπο που ήρθε στην Κω την προηγούμενη αγωνιστική, μας έκανε να χάσουμε μέρος της αυτοπεποίθησης μας την οποία και θέλαμε να ξανακερδίσουμε μέσα από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, μια σκληρή ομάδα και διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από το δικό μας.

Παίζοντας μέσα στην έδρα μας στόχος μας ήταν να ανοίξουμε το παιχνίδι και το καταφέραμε από το πρώτο δεκάλεπτο παίρνοντας μια διαφορά ασφαλείας την οποία και διατηρήσαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Τερψιθέα, είναι ένα ακόμη ένα “must win game” για εμάς που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Θα πρέπει να πιέσουμε πολύ στην άμυνα, να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό έχοντας συγκέντρωση και καλές επιλογές στην επίθεση.


Πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές έτσι ώστε να δούμε με ηρεμία τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια