Παράπονα για την φιλοξενία στην Κω και την διαιτησία από την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου με ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη φιλοξενία του Ιπποκράτη Κω, την κακή διαιτησία, την προκλητική συμπεριφορά του πρώτου προπονητή και το ανύπαρκτο fair play.









Όπως αναφέρεται, «πριν ακριβώς ένα μήνα επικοινωνήσαμε με την διοίκηση του Ιπποκράτη για να τους ζητήσουμε να μας παραχωρήσουν το γήπεδο οποιαδήποτε ώρα για τις μέρες Παρασκευή 7 και Σάββατο 8/11. Μας διαβεβαίωσαν να μείνουμε ήσυχοι και ότι θα τα τακτοποιήσουν όλα, διαφορετικά η ομάδα δεν θα ταξίδευε από Παρασκευή.

Την Τετάρτη (6/11) και ενώ έχουμε ήδη κλείσει εισιτήρια μας αποστέλλουν ένα fax πως δεν μπορούν να μας παραχωρήσουν το γήπεδο, παρόλο που διαπιστώσαμε ότι η τελευταία προπόνηση της Παρασκευής ήταν 20.30 με 22.30 και ζητήσαμε έστω και μία ώρα μετά.

Ο κύριος Καπερώνης, διευθυντής του γηπέδου και μέλος της διοίκησης του Ιπποκράτη δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώ επανειλημμένα τον πήραμε τηλέφωνο και τον ψάχναμε από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο νησί. Φυσικά ούτε και το Σάββατο μας έδωσαν γήπεδο παρόλο που η πρώτη προπόνηση ξεκινούσε στις 9 και ζητήσαμε νωρίτερα.

Θα θέλαμε να έχουμε εμείς την επιλογή του αν θα κάνουμε προπόνηση ή όχι και θεωρούσαμε- κακώς βέβαια- ότι θα υπάρξει αλληλεγγύη μεταξύ των σωματείων.

Η Αναγέννηση δεν ασχολήθηκε ποτέ με τους διαιτητές γιατί έχει ήθος και πιστεύει ότι οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Το διαιτητικό δίδυμο μπορεί να μην έπαιξε τον κυριότερο λόγο στο αποτέλεσμα του αγώνα αλλά πρέπει να μάθει να λειτουργεί σύμφωνα με τους κανονισμούς, να μην υποπίπτει σε τόσα σοβαρά λάθη μειώνοντας τις προσπάθειες των αθλητριών, να σέβεται τους εκάστοτε προπονητές και να προσπαθεί να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς να διαμορφώνει αποτέλεσμα.

Παρακαλούμε πολύ την ΕΟΚ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης να λάβει τα ανάλογα μέτρα για να μην συμβούν άλλες τέτοιες καταστάσεις.

Περνώντας και στο τελευταίο κομμάτι της διαμαρτυρίας μας, είναι προσβλητικό από το προπονητικό team να παίρνει time out στα 3.30’ λεπτά ενώ κερδίζει με 25 πόντους και ιδίως στα 3,7’’ δευτερόλεπτα ολοκληρώνοντας την «άψογη» φιλοξενία τους, προφανώς και δεν ξέρουν την έννοια του fair play.


Συγχαρητήρια στον  Ιπποκράτη Κω για την νίκη, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με περισσότερο σεβασμό την επόμενη φορά και λιγότερους δόλιους τρόπους για τη νίκη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια