Τέταρτη ήττα για τους Αλιγάτορες

Για την έβδομη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ2 κατηγορίας της ΕΚΑΣΘ οι Αλιγάτορες γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους από τον Ατρόμητο Τριαδίου με 40-51.














Το ματς ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα του, με τις δύο ομάδες να παίζουν σκληρές άμυνες με πολλές δυνατές μονομαχίες και τους διαιτητές να επιτρέπουν το physical game.

Το σκορ ήταν ισόπαλο στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (13-13). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Ατρομήτου με αιχμή του δόρατος τον ανίκητο κάτω από τα καλάθια Μουτσέλη (που πέτυχε 21 από τους 51 πόντους της ομάδας του) ξέφυγε στο σκορ.

Στην τρίτη περίοδο οι Αλιγάτορες προσπάθησαν να επιστρέψουν στην διεκδίκηση της νίκης. Βελτίωσαν την άμυνα τους αλλά οι πολλές άστοχες βολές και οι κακές επιθετικές επιλογές δεν τους επέτρεψαν να μειώσουν τη διαφορά κάτω από τους έξι πόντους.

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση με τους δύο προπονητές να δέχονται από μία τεχνική ποινή και τον Ντίντα από τον Ατρόμητο Τριαδίου να αποβάλλεται για εξύβριση.

Δεκάλεπτα: 13-13, 18-34, 34-40, 40-51

ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ (Παπαρήγας): Χατζόπουλος 9, Μαρτινίδης 7(1), Μοσχούλας 2, Κουγιουμτζής , Κουίδης 2, Χρυσοχού 2, Σίβης 5(1), Χριστοφίδης 4, Σάγκοβιτς 2, Δεληγιαννίδης 2, Βουβαλίδης 5.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια