Μυλωνά: «Στόχος για τους Τιτάνες Δράμας μια θέση στην πρώτη τετράδα»

Δυναμικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα του δεύτερου Ομίλου της Α2 Γυναικών έχουν κάνει οι Τιτάνες Δράμας που συνεχίζουν αήττητοι.












Μετά τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις η προπονήτρια των Τιτάνων, Ιωάννα Μυλωνά, τονίζει ότι στόχος της ομάδας είναι μια θέση στην πρώτη τετράδα και από του χρόνου το τμήμα θέλει να στελεχώνεται αποκλειστικά με αθλήτριες από τη Δράμα.

-Έχετε ξεκινήσει καλά το Πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Το περιμένατε;

«Το θέλαμε πολύ είναι η αλήθεια και προσδοκούσαμε σε ένα καλό ξεκίνημα. Για μας είναι θετικό που έχουμε αρχίσει με τέσσερις νίκες διότι έχει φύγει το άγχος».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σας;

«Βασικός σκοπός μας αρχικά ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και την πορεία μας αυτό ουσιαστικά έχει επιτευχθεί. Έχουμε, λοιπόν, αναπροσαρμόσει τους στόχους, κοιτάμε πλέον μια θέση στην πρώτη τετράδα και όχι την άνοδο».

-Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι μια ομάδα της επαρχίας να κάνει πρωταθλητισμό ή να βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο;

«Είναι αλήθεια πάρα πολύ δύσκολο. Μια παίκτρια δεν έρχεται εύκολα, ή αν αποφασίσει να πει το «ναι» ζητάει πολύ περισσότερα. Αναγκαζόμαστε να δίνουμε εξτρά (οδοιπορικά) που ενδεχομένως ομάδες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη δεν τα δίνουν. Επίσης «φτιάχνουμε»  παίκτριες,οι οποίες στη συνέχεια φεύγουν. Χάνουμε δηλαδή το υλικό που εμείς δουλεύουμε και αναδεικνύουμε.  Κάποιες πόλεις είναι τυχερές που έχουν πανεπιστήμια, οπότε μπορούν να έχουν αθλήτριες - φοιτήτριες και  να τους βοηθάνε».

-Στους Τιτάνες υπάρχουν υποδομές;  Η ομάδα στηρίζεται σε παιδιά από τις ακαδημίες της;

«Αυτό που θέλουμε είναι  του χρόνου η ομάδα να αποτελείται κυρίως με παίκτριες από τη Δράμα. Έχουμε δύο αθλήτριες την Κουτούση και την Πελτέκη που λογικά του χρόνου θα αποχωρήσουν και είναι οι στυλοβάτες της ομάδας μας. Θα προσπαθήσουμε να στηριχθούμε σε ντόπια παιδιά και με προσθήκες Δραμινών που θα επιστρέψουν στην πόλη μας. Κάθε χρόνο επίσης παίρνουμε δανεικές από Καβάλα και ΓΣ Ελευθερούπολης. Γίνεται, πάντως, καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής.  Πέρυσι είμαστε πρωταθλήτριες στην Ένωση  μας σε Κορασίδες και Νεανίδες».

-Πόσο σας βοηθούν οι τοπικοί φορείς;

«Έχουμε κάποιες διαφημίσεις από ιδιώτες. Από εκεί και πέρα υπάρχουν έσοδα από λαχεία και ημερολόγια. Αγωνιζόμαστε πολύ για να τα βγάλουμε πέρα. Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος δεν χρωστάει πουθενά και σε κανέναν και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

-Ποια είναι η γνώμη σας για το Πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών;

«Είναι αρκετά νωρίς για οριστικές κρίσεις, αλλά κάποιες ομάδες δείχνουν ότι είναι αδύναμες. Κυρίως στην ουρά. Οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν παίξει, μεταξύ τους οπότε επιφυλάσσομαι ακόμα».

-Επόμενος αγώνας για τους Τιτάνες είναι με την Πυλαία εκτός έδρας. Μπορεί η ομάδα σας να συνεχίσει το σερί της;


«Εμείς σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε τον αντίπαλο στα μάτια. Θεωρούμε ότι η Πυλαία είναι στα μέτρα μας, οπότε μπαίνουμε στο γήπεδο με στόχο να κερδίσουμε, σεβόμενοι πάντα αυτόν που θα βρούμε απέναντί μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια