Τι γίνεται με τις κάρτες των προπονητών-Δικαιολογημένα παράπονα από την Ιωάννα Μυλωνά των Τιτάνων Δράμας

Ενσταση για μη κατοχή κάρτας προπονητή από την Ιωάννα Μυλωνά των Τιτάνων Δράμας έκαναν στο μεταξύ τους παιχνίδι οι παράγοντες του ΑΟ Σερρών. Με την ευκαιρία η προπονήτρια της ομάδας της Δράμας δήλωσε στο μπλογκ τα εξής:






«Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κατοχύρωση για μας που δεν είναι δυνατό να έχουμε ακόμη την κάρτα προπονητή εμφανίζοντας τουλάχιστον το δίπλωμα που έχουμε ήδη στα χέρια μας.

Στις 14/9 που κατέβασα την ομάδα στο κύπελλο και δεν είχαμε λάβει καν τα διπλώματα οι διαιτητές μου έκαναν κάποιες σκηνές και φυσικά θα ήθελα να το αποφύγω...
Έχω ήδη στείλει τα χαρτιά μου για την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος προπονητή, αλλά θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάποια ενημέρωση στο σύνδεσμο των διαιτητών γι αυτή την περίπτωση γιατί πιστεύω πως δεν είμαι η μονή που αντιμετωπίζω απατό το πρόβλημα».

Το mail αυτό το έστειλα στο γραφείο του ΣΕΠΚ της Θεσσαλονίκης στις 7/10 μία βδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Λογικά δεν έγινε κάμμυα παρέμβαση. Στην κατηγορία μας υπάρχουν κι άλλοι προπονητές που δεν έχουν ακόμα την κάρτα στα χέρια τους. Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο να δεχόμαστε ενστάσεις για το λόγο αυτό; Και πέρυσι που οι συνάδελφοι δεν είχαν καν φοιτήσει στη σχολή τους δεχόταν κανονικά;

Πραγματικά είναι λυπηρό να καθυστερεί τόσο πολύ η διαδικασία τόσο της έκδοσης των πτυχίων όσο και της έκδοσης της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος και να μάς εκθέτει σε κάθε αγώνα. Είναι όμως λυπηρό να το χρησιμοποιούν συνάδελφοι σε ειδικές περιπτώσεις για να κρατούν τον αντίπαλο προπονητή καθιστό σε όλο το ματς και να χάνουν και μετά να κάνουν ενστάσεις!»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια