Νίκη στον… πόντο για το Μέγα Αλέξανδρο Ηλιούπολης

Πολύ δύσκολη επικράτηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ηλιούπολης σήμερα στο κλειστό της Σταυρούπολης με 55-54 επί του Αρίωνα Μενεμένης.






Η φιλοξενούμενη ομάδα  μπήκε πολύ δυνατά και έξυπνα στο παιχνίδι, εκμεταλλευόμενη  όχι μόνο την εμπειρία ορισμένων παικτών της, αλλά και το νευρικό και άστοχο παιχνίδι των γηπεδούχων.

Μετά το δεύτερο δεκάλεπτο με σύνθετες άμυνες πάνω στους παίκτες «κλειδιά» του Αρίωνα, με μεγαλύτερη συγκέντρωση και τρέξιμο-όποτε ήταν εφικτό-το παιχνίδι έγειρε προς τη μεριά των γηπεδούχων.

 Ο πολύ καλός ρυθμός του  τρίτου  δεκάλεπτου δε συνεχίστηκε και την τέταρτη περίοδο. Το παιχνίδι είχε πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα του σκορ ως το τέλος και κρίθηκε από την πολύ καλή άμυνα των νικητών. Οι περισσότερες επιλογές παικτών έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα να είναι «φρέσκια» κάθε στιγμή και ο καθένας να δώσει το καλύτερο, στο ρόλο που του ανατέθηκε.

Δεκάλεπτα: 8-17, 29-33, 42-38, 55-54
Διαιτητές: Τζιβελεκίδου-Καμηλάρης
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛIOYΠΟΛΗΣ (Σταυρόπουλος): Κολογοσίδης  8(2), Γεράκης  5(1), Σάντης  12(2), Δημητριάδης  6, Πανταχός 10, Ζουμπουλάκης  4, Ικιούζης 4, Κασικτσόγλου 4,  Κανάκης  2, Αλμπανίδης, Καρατζίβας.

ΑΡΙΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ(Διαμαντόπουλος): Καντόπουλος  4,  Γεωργιάδης  8 , Καλέσης  12 ,  Κυριαζίδης  16(4), Τράκας,  Καζής,  Βασιλειάδης-Παπαθανασίου  14.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια