Μούλη: «Μόνο νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου»

Η Ρούλα Μούλη μίλησε στο www.rysiobc.gr για το ατυχές αποτέλεσμα της ομάδας στην Κω, αλλά και το σημαντικό παιχνίδι που έρχεται (Κυριακή 16/11) με τον Ολυμπιακό Βόλου.









«Την περασμένη αγωνιστική αγωνιστήκαμε εναντίον του Ιπποκράτη Κω, μέσα σε μια πολύ δυνατή έδρα. Δυστυχώς η εμφάνισή μας ήταν πολύ κακή, υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης από την αρχή και κάναμε πολλά παιδαριώδη λάθη. Πιστεύω πως μας επηρέασαν κάποια πράγματα που προηγήθηκαν πριν από τον αγώνα.

Δεν μπορέσαμε να κάνουμε προπόνηση τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο και αυτό είχε ως συνέπεια να πραγματοποιήσουμε ίσως την χειρότερή μας εμφάνιση μέχρι τώρα. Αυτό το παιχνίδι ανήκει πια στο παρελθόν. Επόμενος αντίπαλός μας είναι η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου την οποία θα αντιμετωπίσουμε μέσα στην έδρα μας.


Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας πέρα από τη νίκη. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Θεωρώ πως αν παρουσιαστούμε σοβαρές από το πρώτο λεπτό δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για να παρακολουθήσετε την προσπάθειά μας από κοντά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια