Φιλικά των ακαδημιών του Αθλου Αλεξάνδρειας με τον Αιγινιακό-Φωτορεπορτάζ

Σε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας φιλοξενήθηκε σήμερα από τον Αιγινιακό. Πάνω από 70 παιδιά του Άθλου συμμετείχαν στα παιχνίδια των τριών τμημάτων που αγωνίστηκαν,  των Τζούνιορ (2005-2006), προμίνι (2003-2004) και μίνι  (2000-01-02).


Οι αθλητές των δύο συλλόγων πρόσφεραν εξαιρετικό θέαμα και ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγινίου τους επιβράβευσε με το χειροκρότημά του. Για την ιστορία στα δύο ματς νικητής αναδείχθηκε ο Άθλος με σκορ 12-18 στα Τζούνιορ και 25-36 στο Προμίνι ενώ στο Μίνι έγινε μεγάλη μάχη με τελικό νικητή τον Αιγινιακό με σκορ 30-26.

Μετά το τέλος του τουρνουά ο προπονητής του Άθλου Αλεξάνδρειας Βασίλης Αγγέλης δήλωσε:

«Αρχικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αιγινιακό και τον προπονητή του κ.Λοτζανιώτη για τη φιλοξενία και για τη συνδιοργάνωση του συγκεκριμένου τουρνουά που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τόσα παιδιά να αγωνίζονται με πάθος ,με ήθος και να αποδίδουν καλό μπάσκετ. Τα παιχνίδια αυτά βοηθούν τους αθλητές να αποκτούν εμπειρίες και να εμπεδώνουν καλύτερα τα στοιχεία που διδάσκονται στη προπόνηση.

Στο πρόγραμμά μας στη συνέχεια περιμένουμε στην έδρα μας τον Ναύαρχο Βότση από τη Θεσσαλονίκη στις 15/11 και μετά πηγαίνουμε στο Παλατάκι για να αντιμετωπίσουμε τον Π.Α.Ο.Κ. και να δούμε και τον αγώνα της ανδρικής ομάδας κόντρα στην Ελευσίνα. Τέλος στις αρχές του νέου έτους προγραμματίζουμε μια μεγάλη τριήμερη μπασκετική εξόρμηση στην Αθήνα για αγώνες με Ολυμπιακό,  Παναθηναϊκό και πολλές εκπλήξεις».










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια