Τελικό σκορ 3-250(!!!) σε αγώνα εφήβων στη Γαλλία

Σίγουρα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή (και κατ' επέκταση, στο μπάσκετ) δεν είναι ο θρίαμβος αλλά η προσπάθεια. Την ίδια στιγμή, οι παίκτες της Saint-Pol-sur-Ternoise δεν δείχνουν να αγχώνονται ιδιαίτερα για τα αποτελέσματα!





Όπως γράφει το www.sport24.gr την περασμένη Κυριακή, λοιπόν, η γαλλική ομάδα φιλοξένησε την Aubigny-en-Artois σε αγώνα πρωταθλήματος U-17. Όλοι όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου είδαν έναν επιθετικό μονόλογο των φιλοξενούμενων που ολοκληρώθηκε με το εκκωφαντικό 3-250! Επίσης, δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώνεται ανάλογο σκορ στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Στις 26 Οκτωβρίου, η Saint Poloise ηττήθηκε από την Bruay-Labuissière με 173-8 ενώ δυο εβδομάδες νωρίτερα, η Haillicourt «σκόρπισε» την Saint-Pol-sur-Ternoise με 139-6!


«Πρόκειται για μια ομάδα έξι ερασιτεχνών, χωρίς κανονικό προπονητή. Ήταν επιλογή μας η συμμετοχή στη λίγκα ώστε να βάλουμε αυτά τα παιδιά στο πνεύμα του ανταγωνισμού και όχι με σκοπό να διακωμωδήσουμε το σπορ! Οι  μαθητές μας αγαπούν το άθλημα και συμμετέχουν στους αγώνες ώστε να διασκεδάσουν και όχι να διεκδικήσουν τίτλους» τόνισε στη leparisien.fr άνθρωπος της ομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια