Μοίρασαν χαμόγελα τα κορίτσια του Ιπποκράτη Kos Hotel

Την ευκαιρία να μιλήσουν με τα κορίτσια του Ιπποκράτη Kos Hotel είχαν σήμερα οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Κω που στο περιθώριο της Πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού βρέθηκαν στο Αθλητικό Πολύκεντρο για αγώνες αθλοπαιδιών.




Οπως γράφει το www.giafkasports.gr το παρών εκ μέρους του Ιπποκράτη Kos Hotel έδωσαν οι Ελένη Δρεττάκη, Ζωή Κεχαγιά, Ειρήνη Σβύνου, Ξένια Χελιώτη, Τάλια Κάλντγουελ, Αιμιλία Πατμίου και Ηρώ Κουφογιάννη που ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετες με τα παιδιά που απάντησαν με χαμόγελο σε όλες τους τις ερωτήσεις.

Τα παιδιά ρώτησαν σχεδόν τα πάντα τις αθλήτριες της ομάδας του νησιού μας κάνοντας μάλιστα και ερωτήσεις που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι δημοσιογράφοι. Ενδιαφέρθηκαν κυρίως να μάθουν από πότε ξεκίνησαν το μπάσκετ, ρωτούσαν τις μεταγραφές πως αποφάσισαν να έρθουν στην Κω, ποιος είναι ο στόχος της ομάδας για την φετινή χρονιά, ποια είναι τα συναισθήματα τους κατά την διάρκεια του ματς και πολλές ακόμα ερωτήσεις.

Η ερώτηση που ξεχώρισε ήταν μιας νεαρής μαθήτριας προς την Τάλια Κάλντγουελ για το πως είναι να βρίσκεται τόσο μακριά απ’ την οικογένεια τους και ουσιαστικά σε έναν ξένο τόπο με την Αμερικανίδα σέντερ του Ιπποκράτη Kos Hotel να λέει πως όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται εδώ περνάει υπέροχη και νιώθει σα να βρήκε μια νέα οικογένεια ενώ χαριτολογώντας είπε ότι αυτό που της λείπει περισσότερο είναι το φαγητό της Αμερικής.


Μετά το τέλος των ερωτήσεων τα παιδιά θέλησαν να φωτογραφηθούν με τα κορίτσια, δείχνοντας το καθένα και την μπασκετική του αδυναμία ενώ η αρχηγός του συλλόγου Ελένη Δρεττάκη κάλεσε μαθητές και δασκάλους για το παιχνίδι της Τετάρτης (13:00) κόντρα στο Ελληνικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια