Charity Idols με χρώμα ΗΟΟΡ

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού δεν ήταν δυνατόν να αρνηθεί την πρόταση της συμμετοχής της στα Charity Idols στηρίζοντας για μία ακόμη φορά το Παιδικό Χωριό.








Η ΗΟΟΡ έχοντας μπει ήδη στον πέμπτο χρόνο ζωής της παράλληλα με την δουλειά που γίνεται στα τμήματά της σε καθημερινή βάση στις άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις της Σάλα Γεννηματά και της συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ αποδέχθηκε με μεγάλη της χαρά την πρόταση που της έγινε.

Ο επικεφαλής της Γιώργος Μασλαρινός μετά από την προσέγγιση που είχε από τον πρόεδρο της Charity Idols Γιώργο Κυριαζή πρόσφερε χωρίς δεύτερη σκέψη τα παπούτσια που είχε φορέσει στο τελευταίο του παιχνίδι ως παίκτης με την φανέλα της ΗΟΟΡ αλλά και την στολή του.

Η επιλογή του Γιώργου Μασλαρινού από τον Γιώργο Κυριαζή μόνο τυχαία δεν ήταν κι αυτό καθώς τους συνδέει μία γνωριμία ετών. Κι όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Charity Idols: «Τον θυμάμαι από την ΧΑΝΘ όταν παίζαμε αντίπαλοι και εκείνος ήταν στον ΒΑΟ».

Κι όσο για την προτροπή της επιλογής της ΗΟΟΡ σημείωσε: «Πρόκειται για ένα σωματείο που κάνει μία σοβαρή προσπάθεια με μικρά παιδιά και μέσω της στολής που μας προσέφερε και των παπουτσιών του ο Γιώργος Μασλαρινός η ΗΟΟΡ δείχνει για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο καθώς τα χρήματα θα καταλήξουνε στο Παιδικό Χωριό».

Τα χρήματα από τα παπούτσια και της στολής της ΗΟΟΡ που φορούσε ο Γιώργος Μασλαρινός στην τελευταία του εμφάνιση θα μπούνε στην λογική της δημοπρασίας της Charity Idols με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούνε να δοθούνε στο Παιδικό Χωριό. Η ΗΟΟΡ άλλωστε αποτελεί τον πρώτο και βασικό υποστηρικτή του από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.


«Η πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο των Charity Idols είχε γίνει στα τέλη Μαΐου και δεχθήκαμε χωρίς δεύτερη σκέψη και με πολύ χαρά να συμμετάσχουμε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει. Τα χρήματα θα δοθούνε στο Παιδικό Χωριό στο πλευρό του οποίου η ΗΟΟΡ βρίσκεται από την πρώτη μέρα της σύστασής της. Κι ακόμη και μέσω των Charity Idols είναι η πρώτη που το υποστηρίζει», υποστήριξε ο Γιώργος Μασλαρινός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια