Ο Πιερικός Αρχέλαος στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης-Φωτορεπορτάζ

Στην πετυχημένη εκδήλωση που πραγματοποίησε το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης με την ευκαιρία της πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού με θέμα «Ρατσισμός και διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι», συμμετείχε και ο Πιερικός Αρχέλαος.




Η αντιπροσωπεία του που αποτελούνταν από τους καλαθοσφαιριστές Διονύση Καραγιάννη, Γιώργο Καρακασίδη, Βασίλη Κοντσέ  και Λάζαρο Πέτκο, καθώς και από τον προπονητή Χρήστο Ξηρομερίτη και τα διοικητικά μέλη Γιάννη Πόδα και Πόλυ Μιχαηλίδη, χαιρέτισε την εκδήλωση και ο καθένας χωριστά, αναφέρθηκε στην καλαθοσφαίριση και γενικά στη συμμετοχή όλων στις αθλητικές δραστηριότητες.

Έγινε ένας φιλικός αγώνας μπάσκετ όπου όλοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό και η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, μετά το τέλος του παιχνιδιού, παρέδωσε στο δραστήριο διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Κυριακού μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Τέλος, σε ένδειξη ευχαρίστησης για τη συνεργασία αυτή, μαθητές του σχολείου παρακολούθησαν τον κυριακάτικο ενδιαφέροντα αγώνα του πρωταθλήματος που έγινε στην Κατερίνη.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια