Νέα νίκη με εξαιρετική εμφάνιση από τον ΣΕΘ

Την ομάδα φόβητρο που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο  θύμιζε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΑΣΘ ο ΣΕΘ καθώς επικράτησε με 52-65, δείχνοντας ότι ξαναβρίσκει την φόρμα του μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.





Απέναντι στην μαχητική ομάδα του ΟΑΣΘ, ο ΣΕΘ παρουσιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο νωθρός και επέτρεψε στους γηπεδούχους να προηγηθούν στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 18-16, ενώ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 31-33. 

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Με οδηγό τον εξαιρετικό σε άμυνα και επίθεση Καπνιά, ακολουθούμενο από τους Ψαρρόπουλο, Φραγκουλίδη, τον για ακόμη μία φορά θετικό Κ. Κρητικόπουλο και με πρώτο σκόρερ τον Ταρνανίδη, δεν άφησαν περιθώρια στους γηπεδούχους να οργανώσουν το παιχνίδι τους με αποτέλεσμα η νίκη να έρθει φυσιολογικά για τον Σ.Ε.Θ.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η εμφάνιση για πρώτη φορά του Δημήτρη  Κρητικόπουλου με την φανέλα του Συλλόγου Εκτελωνιστών Θεσσαλονίκης. 

Δεκάλεπτα : 18-16, 31-33, 42-50, 52-65
Στους πόντους ο Ταρνανίδης αναδείχθηκε και πάλι πρώτος με 21, Καπνιάς 12, Βλάχος 11, Ψαρρόπουλος 8, Φραγκουλίδης 8(2), Ιωακειμίδης 3(1), Κ.Κρητικόπουλος 2. Χρόνο συμμετοχής πήραν οι Ελευθεριάδης, Μίμης, Δ. Κρητικόπουλος και Κατσούρας. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια