Πληθώρα δραστηριοτήτων από τον ΑΣ Πανόραμα

Ο ΑΣ Πανόραμα στα πλαίσια της δράσης του, θα φιλοξενεί κάθε Τετάρτη τα ΙΕΚ της Τριανδρίας και το τμήμα προπονητικής, προκειμένου να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές τη διδασκαλία των προπονητών-τριών του.









Ακόμη πιστός στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου από το 2007, θα δώσει το καθιερωμένο παρόν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, με τα τμήματα των ακαδημιών. Παρακαλούνται όλα τα παιδιά να παρευρίσκονται στο παλιό Δημαρχείο για τη σύνταξη της ομάδας στις 10:30 με την αθλητική τους ενδυμασία.

Δε σταματά η δράση του συλλόγου, που προσέφερε μπάλες και εξοπλισμό γηπέδων στο 1ο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο Πανοράματος.

Τέλος δημιουργήθηκε τμήμα baby gym (3-6 ετών). Στην πιο απαιτητική ηλικία ο σύλλογος δημιούργησε τμήμα για την ενασχόληση παιδιών με τις πρώτες βασικές δεξιότητες όλων των αθλημάτων. Να σημειωθεί ότι οι προπονήτριες έχουν την ανάλογη μόρφωση στη συγκεκριμένη ηλικία και σεμιναριακά, με πτυχίο Πρώτων Βοηθειών αλλά και την ανάλογη εμπειρία σε παιδικούς σταθμούς. Οι αθλητές παρακολουθούνται και προπονούνται από τον γυμναστή dr Σάββα Λαζαρίδη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια