Κυριζόπουλος: «Πρώτιστος στόχος η σωτηρία για την ΑΕΝ Κρήνης»

To krinibc.gr φιλοξενεί σήμερα τον έναν από τους τρεις αρχηγούς της ομάδας της ΑΕΝ Κρήνης Ηλία Κυριζόπουλο για την πρώτη του συνέντευξη:







Καλησπέρα Ηλία, η ομάδα την περασμένη Παρασκευή κατάφερε και έκανε το 3 στα 3, πως νιώθεις και πως βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Βλέπω τη συνέχεια του πρωταθλήματος με ιδιαίτερη αισιοδοξία, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και δουλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ένα προς ένα».

Επόμενος αγώνας με τη ομάδα της Ραιδεστού, πως βλέπεις αυτόν τον αγώνα; Έχει κάτι που πρέπει να προσέξετε περισσότερο;

«Είναι μία ομάδα με εμπειρία στις τοπικές κατηγορίες , που αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και τα σαράντα λεπτά του αγώνα. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο».

Που μπορεί να φτάσει η ομάδα μας φέτος; Μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιο στόχο;

«Ο στόχος είναι πρωτίστως να σωθούμε και να ευχαριστηθούμε σαν ομάδα τη φετινή προσπάθεια. Όσο για το που μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα... άμα δεν υλοποιήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο δε μπορώ να πω από τώρα, είναι πολύ νωρίς».

Ποια προβλήματα που υπάρχουν στα γήπεδα σε ενοχλεί περισσότερο;

«Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων πολλών παικτών, οι διαθέσιμες ώρες του γηπέδου που έχουμε προπόνηση με αποτέλεσμα επειδή μερικές είναι σε ώρες "δουλειάς" να μη μπορεί η ομάδα να βρεθεί όλη μαζί».

Τέλος ένα σχόλιο για τη νέα μας ιστοσελίδα www.krinibc.gr.

«Μπορούν όλοι να μπαίνουν και να ενημερώνονται για τα νέα της ομάδας μας, το πρόγραμμα της αγωνιστικής, τα αποτελέσματα όλων των ομάδων, τη βαθμολογία κ.α. Εξαιρετικό...!».

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη και καλή συνέχεια στην ομάδα μας και σε σένα προσωπικά.

«Και εγώ ευχαριστώ καλή συνέχεια!».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια