Η μεγάλη ανατροπή από το Μακεδονικό Λητής

Πολύ σημαντική νίκη με μεγάλη ανατροπή πέτυχε ο Μακεδονικός Λητής κόντρα στον Άγιο Γεώργιο Ασπροβάλτας με 73-64.







Όπως γράφει η ιστοσελίδα των νικητών, «η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ νωχελικά και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Η εξαιρετική ευστοχία των φιλοξενούμενων (4 τρίποντα) σε συνδυασμό με την κακή άμυνα της ομάδας μας και την αστοχία στην επίθεση, είχε ως αποτέλεσμα η Ασπροβάλτα να χτίσει μια διαφορά η οποία έφτασε τους 15 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Το δεύτερο δεκάλεπτο άρχισε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και η διαφορά πλησίασε τους 20 πόντους σε βάρος της ομάδας μας. Κάπου εκεί όμως τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν. Η άμυνα της ομάδας μας βελτιώθηκε αισθητά και σιγά σιγά η διαφορά άρχισε να ροκανίζεται και το ημίχρονο έκλεισε με 28-37 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο τρίτο δεκάλεπτο η προσπάθεια συνεχίστηκε με αποτέλεσμα η διαφορά να μειωθεί και άλλο (52-58).

Και φτάνουμε στο τέταρτο δεκάλεπτο όπου η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη και φάνηκε ότι ήθελε την νίκη περισσότερο από τους αντιπάλους. Η Ασπροβάλτα εγκλωβίστηκε στην πιεστική άμυνα και οι δύο συνεχόμενες τρίποντες βόμβες του Γαμβράκη έφεραν το ματς στα ίσια. Η ψυχολογία όμως ήταν υπέρ της ομάδας μας η οποία κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ και με τρίποντο στην λήξη να διαμορφώσει το τελικό 73-64.

Εντυπωσιακό είναι το επιμέρους σκορ 21-6 που πέτυχε η Λητή στο τέταρτο δεκάλεπτο, πλην όμως στο πρώτο δεκάλεπτο η φιλοξενούμενη ομάδα είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο (8-21).

Καταπληκτική ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο οι περίπου 50 φίλοι της ομάδας, οι οποίοι αποτέλεσαν τον έκτο παίκτη μας. Special ευχαριστίες στους Ραφαήλ Μπ. και Χρήστος Μπ. οι οποίοι έδωσαν και την ψυχή τους υποστηρίζοντας την. Αν και δεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε τους διαιτητές, εντούτοις με την εμφάνισή τους οι άρχοντες του αγώνα αναδείχθηκαν σε αρνητικούς πρωταγωνιστές της αναμέτρησης».

Δεκάλεπτα: 8-21 ,28-37, 52-58, 73-64
Διαιτητές: Καρκαλέτσης-Μιμηκόπουλος
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ (Παπαδόπουλος): Γαμβράκης 9 (3), Ανδρεανούδης 2, Ιωσηφίδης, Ζαμπούλης 3 (1), Χατζηαντωνίου, Παπαντωνίου 14, Καλιφούλης 16, Μαρούδας 4, Τσαλιγόπουλος, Νίκας 23.
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ (Στρίβας): Τρικαλιώτης 29 (5), Πανταζόπουλος, Χάψης, Γιουρούκης, Καρανίκας 2, Μισόπαπας 15, Κοκκαλιώτης 2, Χρυσοστομίδης 2, Ιωάννου 14 (3), Ζαβαλέρης, Νταλακούδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια