Πέρασε και από το Ασβεστοχώρι το Πειραματικό

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του το Πειραματικό περνώντας από το ΔΑΚ Ασβεστοχωρίου χθες το βράδυ. «Τέσσερα στα τέσσερα» λοιπόν για το σύνολο του Γιάννη Τσεσμετζή το οποίο συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΘ αφού επιβλήθηκε και του Χορτιάτη με 52-61.






Όπως γράφει η ομάδα των νικητών στο facebook «ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το Πειραματικό το πήρε με σβηστές τις μηχανές αλλά με τσαμπουκά και θέληση. Η ομάδα δεν ήταν στην μέρα της και έτσι αυτό που κρατάμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ότι ακόμα και σε μια κακή μέρα η ομάδα πέρασε από μια δυνατή έδρα νικηφόρα.

Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο σκορ και δεν το έχασε ποτέ μέχρι το 31ο λεπτό στο οποίο κατάφερε ο αντίπαλος να περάσει μπροστά για πρώτη και τελευταία φορά (44-42).

Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα μας να προηγείται με 9-17, με την άμυνα να έχει τον πρώτο λόγο. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας πήγε στην ανάπαυλα προηγούμενη με 24-30 δείχνοντας ότι δύσκολα θα έχανε το παιχνίδι. Και εκεί που όλοι πιστέψαμε ότι το παιχνίδι θα τελείωνε, αφού πέντε λεπτά πριν τελειώσει και η τρίτη περίοδος η ομάδα μας ήταν μπροστά με δέκα πόντους(32-42), ο Χορτιάτης με ένα σερί 12-0 πέρασε μπροστά.

Κάπου εκεί τα ψέματα τελείωσαν και το Πειραματικό έδειξε ποιος ήταν το αφεντικό του παιχνιδιού και ότι το παιχνίδι θα το έπαιρνε ότι και να γινόταν…… και έτσι έγινε. Τελικό σκορ 52-61 με πρώτους σκόρερ για την ομάδα τους Φωτιάδη και Κοϊμτζόγλου από 12 πόντους αντίστοιχα και με φοβερή εμφάνιση Κιρκινεζιάδη ο οποίος εκτός από τους 8 πόντους που πέτυχε κατέβασε και όλα τα «σκουπίδια» τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη νίκη.


Τέλος να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Χορτιάτη για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια