Ευχαριστήριο του ΑΣ Καστοριάς στη νέα Δημοτική Αρχή

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι αθλητές του ΑΣ Καστοριάς με το παρόν θέλουν να εκφράσουν δημόσια τις ευχαριστίες τους στο Δήμαρχο Καστοριάς, στη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Καστοριάς, και ιδιαίτερα στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας και Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων  Δημήτρη Πετρόπουλο για την έμπρακτη συμπαράστασή τους στο αθλητικό γίγνεσθαι του Δήμου της Καστοριάς.






Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Α.Σ. Καστοριάς ευχαριστούν για την άμεση ανταπόκριση της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού σε μια χρόνια ανάγκη για την αντικατάσταση του ηλεκτρονικού πίνακα του Κλειστού Γηπέδου «Δημήτρης Διαμαντίδης» το οποίο εξυπηρετεί όλες τις αθλητικές ομάδες της Καστοριάς.

Ο νέος ηλεκτρονικός πίνακας στο γήπεδο της Καστοριάς αποτελεί γεγονός και εγκαινιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο, γράφοντας το 93-67 στο πρώτο εντός έδρας ματς της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας των Ανδρών με τον Πανεδεσσαϊκό, παρουσία του ιδίου του Δημάρχου Ανέστη Αγγελή, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Παπαδόπουλου και του Αντιδημάρχου Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας και Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων  Δημήτρη Πετρόπουλου.

Ακόμη θέλουν να εκφράσουν δημόσια τις ευχαριστίες τους στο Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού, και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο Θεόδωρο Μυλωνά και την Αντιπρόεδρο Ματούλα Αντωνίου, στον υπεύθυνο του Κλειστού Γηπέδου «Δημήτρης Διαμαντίδης» Σωκράτη Λιάνο και στα λοιπά μέλη του Δ.Σ., όπως και στο προσωπικό της ΔΗΝΑΚ, για την έμπρακτη συμπαράστασή τους στο αθλητικό γίγνεσθαι του Δήμου της Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Α.Σ. Καστοριάς ευχαριστούν για την άμεση ανταπόκριση το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού, τόσο σε μια χρόνια ανάγκη για την αντικατάσταση του ηλεκτρονικού πίνακα του Κλειστού Γηπέδου «Δημήτρης Διαμαντίδης» το οποίο εξυπηρετεί όλες τις αθλητικές ομάδες της Καστοριάς, όσο και στη διευθέτηση όλων των θεμάτων συνολικά που αφορούν στη καλή λειτουργία του Κλειστού Γηπέδου «Δημήτρης Διαμαντίδης».


Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε να είσαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στο αθλητικό ιδεώδες, του οποίου είμαστε λάτρεις και κοινωνοί για το Δήμο Καστοριάς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια