Η Καραμπατζάκη στον Πήγασο Κρεμαστής Ρόδου-Οι πρώτες της δηλώσεις

«Βόμβες» δεν σκάνε μόνο στο ανδρικό αλλά και στο γυναικείο μπάσκετ στα Δωδεκάνησα… Μία τέτοια… «πυροδότησε» ο Πήγασος Κρεμαστής Ρόδου, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την σπουδαία αθλήτρια Μάγδα Καραμπατζάκη, «ταράζοντας» τα λιμνάζοντα ύδατα του τοπικού γυναικείου πρωταθλήματος.








 Όπως διαβάζουμε στο http://12sports.gr η 32χρονη γκαρντ (με ύψος 1.79) μετακόμισε στη Ρόδο και ξεκίνησε προπονήσεις με τον Πήγασο Κρεμαστής.  Η Μάγδα Καραμπατζάκη, η οποία εδώ και λίγο καιρό είναι μία ευτυχισμένη μητέρα, έχει παίξει επί σειρά ετών στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα σε σπουδαίες ομάδες, έχοντας σπουδαίες επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, με τον οποίο έπαιξε στην Α1, ενώ έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Βόλου, στο Παλαιό Φάληρο, στον Αθηναϊκό, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη Siemens Το σπουδαίο της ταλέντο την έκανε να ξεχωρίσει γρήγορα και έτσι ανέβηκε γρήγορα τα σκαλιά του γυναικείου μπάσκετ.

Ακόμη έπαιξε για δύο χρόνια στην Εθνική Νεανίδων, δύο χρόνια στην Εθνική Νέων Γυναικών, ενώ το 2009 κλήθηκε στην Εθνική Γυναικών. Επίσης συμμετείχε στους μεσογειακούς αγώνες της Τυνησίας και της Ισπανίας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η ίδια μάλιστα είχε συμμετοχές και στο All Star Game των γυναικών, ενώ τα τελευταία τα δύο χρόνια δεν έπαιξε λόγω εγκυμοσύνης. Αν μη τι άλλο με την απόκτηση της, ο Πήγασος Κρεμαστής ανεβαίνει… επίπεδο.

Η Μάγδα Καραμπατζάκη μετά τη συμφωνία της με τον Πήγασο Κρεμαστής είπε χαρακτηριστικά: «Μετά από δύο χρόνια απουσίας μου, βρίσκομαι στη Ρόδο και είναι πολύ θετικό ότι η ομάδα αποτελείται από νεαρές αθλήτριες. Θέλω να δώσω ότι μπορώ να τις βοηθήσω και να με βοηθήσουν να θυμηθώ τα παλιά. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και ελπίζω να έχουμε μία χρονιά με υγεία, να περάσουμε καλά, να γεμίσουμε εμπειρίες και να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ

-2004: Απόλλων Πτολεμαΐδας
(2004-08): Siemens
(2008-09): Απόλλων Καλαμαριάς
(2009-10): Παλαιό Φάληρο
(2010-11): Αθηναϊκός
(2011-12): Ολυμπιακός Βόλου (Α2 Κατηγορία)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια