Τέλος και ο Βασιλάκος από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου

Ο Βαγγέλης Βασιλάκος, προπονητής των κορασίδων και νεανίδων του Κρόνου με σημαντικές επιτυχίες στα τμήματα υποδομής και συνεργάτης μέχρι πρότινος του Χατζηδάκη θα απομακρυνθεί και αυτός όπως όλα δείχνουν από την διοίκηση της ομάδας του Αγίου Δημητρίου.










Όπως γράφει το www.sportshero.gr ο νεαρός προπονητής θα αποτελέσει το νέο διαζύγιο της ομάδας μετά την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της πρώτης ομάδας Γιώργο Χατζηδάκη αλλά και  τον συνεργάτη του υπεύθυνου της γυναικείας ομάδας  Δημήτρη Σκουλίκα,  Νίκο Δασόπουλο.

Πάντως στο ΔΣ με προσωπική δήλωση του προέδρου Παναγιώτη Κωνσταντίνου  είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν αυτόν τον σκόπελο και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με νέους προπονητές σε όλο το φάσμα του γυναικείου αφού υπάρχουν προοπτικές για όλα τα τμήματα και εξαιρετικό έμψυχο υλικό.


Στο αυριανό ματς των κορασίδων στην Γλυφάδα κόντρα στην Τερψιθέα (10.30) θα κοουτσάρει ο τεχνικός υπεύθυνος υποδομών Γιώργος Περαντωνάκης που θα είναι επίσης μαζί με τον Θανάση Παναγιωτόπουλο στον πάγκο στον αγώνα της Κυριακής με τον Σπόρτιγκ για την Α2 γυναικών Νότου. Επαφές γίνονται ήδη με προπονητές και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις για τους αντικαταστάτες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια