Δίκαια εντός έδρας ήττα για τον ΑΣ Αστέρες

Με απαράδεκτη εμφάνιση από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, ο ΑΣ Αστέρες ηττήθηκε δίκαια από τον Πυρρό Εύοσμου με 55-73.








Η σελίδα της ηττημένης ομάδας αναφέρει για τον αγώνα: «Δυστυχώς όταν αποφασίζουν κάποιοι παίκτες να παίξουν ατομικά και σκέπτονται τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα το αρνητικό αποτέλεσμα θα ερχόταν και ήρθε. Η εικόνα της ομάδας στο σημερινό αγώνα δεν αντιπροσωπεύει καθόλου αυτά που ζητεί ο προπονητής τους.

Δυστυχώς είχαμε αρκετούς παίκτες σε πολύ κακή βραδιά και βεβαίως η μη προσέλευση στις προπονήσεις φάνηκε στο γήπεδο. Ο μονός παίκτης που έδειξε ότι υπήρχε στο γήπεδο ήταν ο Σπανός Ιωάννης. Ένα άλλο μελανό σημείο είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά ενός παίκτη μας που δεν έχει καμία σχέση με την συμπεριφορά της ομάδας μας. Συνεχίζουμε και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς με τη Νέμεση Μενεμένης».

Δεκάλεπτα: 9-29, 20-47, 33-55, 55-73
Διαιτητές: Κατσιάνης-Χιωτάκης
ΑΣ ΑΣΤΕΡΕΣ (Ταξιλταρίδης): Χαβαλές 4, Πουταχίδης 7(1), Χαρκούσης, Δαλακιουρίδης 5, Μάντης 6, Κουμπουρέλος 8(2), Σερμπέζης 2, Σπανός 9, Μετόκης 2, Μπουλοκωστας 3(1), Καλαμπούκας 4, Πούρναρης 5.

ΠΥΡΡΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Γερακούδης): Φουρνιώτης, Ξανθόπουλος 6, Πελτέκης 2, Ηλιάδης 4, Ψύλλας 22 (2), Παπαδόπουλος 7, Πεχλιβάνης 11(1), Δημητριάδης 19(6).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια