Οκλαλιώτης: «Εξαιρετική άμυνα»-Μωϋσιάδης: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο»

Ο προπονητής του ΚΣ Γέφυρας Ανδρέας Οκλαλιώτης μετά το τέλος του αγώνα με την Νεοχωρούδα δήλωσε στους «φίλους μπάσκετ ΚΣ Γέφυρας» τα εξής:










«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους παίκτες μου για την εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν απέναντι σε μία ομάδα που δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος διότι έχει παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από υψηλές εθνικές κατηγορίες.

Κάναμε ότι ακριβώς έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι, έχοντας πολλές βοήθειες στην άμυνα στα ατού της Νεοχωρούδας για να μπορέσουμε να βάλουμε εύκολα καλάθια.

Ο κόσμος που μας ακολούθησε μας βοήθησε και εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να διορθώνουμε όποιες ατέλειες έχουμε, για να χαρούμε το μπάσκετ και να ενσωματώσουμε όλα τα νέα παιδιά που έχουν ανάγκη από παιχνίδια και παραστάσεις.

Δήλωση έκανε στην ίδια πηγή και ο Νίκος Μωϋσιάδης που τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλους. Το κλίμα είναι άψογο κλίμα και βοήθησε στη νίκη αν και είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Περισσότερη δουλειά τίποτα άλλο, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια