Σε Νεάπολη και Ρέθυμνο συνεχίστηκε το τουρνουά 3Χ3 της ΕΟΚ

Στη Μαρίνα Ρεθύμνου και στο ΚΓ Νεάπολης φιλοξενήθηκε το τουρνουά 3Χ3 της ΕΟΚ το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Οκτωβρίου.











Στη Νεάπολη πήραν μέρος 320 παιδιά (256 αγόρια και 64 κορίτσια). Στις Ελεύθερες Βολές Championνικητής ήταν ο Βασίλης Λεβέτζης και στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Τριαντάφυλλος Μιχαηλίδης.  Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος, ο Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ζιγκιρίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Αικατερίνη Τσουκαλά και άλλοι Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.

Στο Ρέθυμνο πήραν μέρος στο τουρνουά 304 παιδιά (288 αγόρια και 16 κορίτσια). Νικητές στο διαγωνισμό Ελευθερων Βολών Championήταν ο Χαράλαμπος Γεωργουλάκης (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Ακουμιανάκης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Νικητές στον διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Θανάσης Κοϊνάκης (Δημοτικό) και ο Μανώλης Μοσχάκης (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, καθώς και οι Σταύρος Σχίζας – Ντέγιαν Κράβιτς, παίκτες του Ρεθύμνου. Μαζί με τους διαιτητές Χρυσόστομο Σχινά, Νίκο Σώμο και Γιάννη Μαλαμά, την πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ειρήνη Κουτσαλεδάκη και τον Δημοτικό Σύμβουλο, Ξενοφώντα Μαθιουδάκη, έκαναν τις απονομές στους μικρούς νικητές των διαγωνισμών.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο (11-12/10) το τουρνουά 3Χ3 θα φιλοξενηθεί στους Γαργαλιάνους και την Πυλαία. Τη σκυτάλη θα πάρουν στις 18-19/10 η Πύλος & το Χρυσό Σερρών και στις 25-26/10 η Τήνος & η Θεσσαλονίκη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια