Νικητής ο Ερμής Λαγκαδά στα «33α Γεωργούδεια»- MVP ο Καλογιαννίδης-Τα αποτελέσματα των δύο ημερών

Ο Ερμής Λαγκαδά επικράτησε του Φιλίππου Βέροιας με 76 - 72 στο τελικό του τουρνουά «Γεωργούδεια» ύστερα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι.







Ο Ερμής αγωνίστηκε χωρίς τον Μπένα που είχε μικροενοχλήσεις στο γόνατο ενώ ο Φίλιππος αγωνίστηκε χωρίς τον Τριχόπουλο.

MVP του τουρνουά αναδείχτηκε ο 20χρονος διεθνής του Ερμή, Φίλιππος Καλογιαννίδης που ήταν εντυπωσιακός σε άμυνα και επίθεση. Αναλυτικότερα:








Ερμής Λαγκαδά - Φίλιππος Βέροιας 76 - 72 (43 - 39 Ημίχρονο)
Οι πόντοι του Ερμή: Βουτσίτσεβιτς 6, Ελευθεριάδης, Νότης, Ακεψιμαϊδης 12(2), Παρίτσης 3(1), Καλογιαννίδης 16 (7ριμπάουντ, 6 ασίστ), Πιλκούδης, Μανούσος 21, Σιώπης 7.

Την τρίτη θέση του τουρνουά κατέκτησαν οι Μαχητές Πεύκων που επικράτησαν του Πευκοχωρίου με 72 - 49 ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση. Για άλλη μια φορά ηγέτης της ομάδας των Πεύκων ήταν ο Γερομίχαλος. Από το Πευκοχώρι απουσίαζαν οι Μπεχλιβάνης, Γεωργίτσης, Δεληγιάννης.

*Ο Φίλιππος Βέροιας και ο διοργανωτής Ερμής Λαγκαδά βρέθηκαν στο μεγάλο τελικό του τουρνουά, καθώς ξεπέρασαν τα εμπόδια των Μαχητών και Πευκοχωρίου αντίστοιχα.

Ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε δύσκολα των Μαχητών με 79-73, με την ομάδα των Πευκών να έχει μικρό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με 34-35. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα της Βέροιας, ήταν ο Χάρης Πλιούκας με 16 πόντους. Από τους Μαχητές ξεχώρισε ο Νεκτάριος Μάρουσιτς με 20 πόντους, όμως πριν το τέλος του ματς τραυματίστηκε στο γόνατο.

Εξίσου δύσκολη ήταν και η επικράτηση του Ερμή Λαγκαδά απέναντι στο Πευκοχώρι με 67-62. Ο Γκόραν Βουτσίτσεβιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ των διοργανωτών με 14 πόντους, ενώ από το Πευκοχώρι ξεχώρισε ο πρώην παίκτης του Λαγκαδά, Αλέξης Παναγιωτόπουλος με 19 πόντους.


Οι πόντοι του Ερμή: Βουτσίτσεβιτς 14(3), Ακεψιμαϊδης 12(1), Μπένας 10, Μανούσος 12, Παρίτσης 3(1), Σαμαράς 3(1), Ελευθεριάδης, Πιλκούδης, Σιώπης 2, Καλογιαννίδης 11(1), Καϊκλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια