Βασιλειάδης: «Η καλύτερη στιγμή μου η άνοδος από Γ1 στη Β΄ ΕΚΑΣΘ με την ΑΕΝ Κρήνης»

Ο Κώστας Βασιλειάδης μιλά στο Krinibc για την καλύτερη στιγμή του, τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής με τη Ραιδεστό και τον επόμενο με την ΑΕΕΤ.






Κώστα καλώς ήρθες στην παρέα του krinibc. Είσαι ένας από τους παλιότερους παίχτες της ομάδας μας. Ποια ήταν η πιο ωραία στιγμή όλα αυτά τα χρόνια που έζησες με την ομάδα της Α.Ε.Ν. Κρήνης; 

«Είχαμε πολύ ωραίες στιγμές, αλλά αυτή που έμεινε πιο έντονα στη μνήμη μου, είναι η χρονιά που ανεβήκαμε αήττητοι από τη Γ'1 στη Β' ΕΚΑΣΘ».

Φέτος η ομάδα ξεκίνησε δυνατά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, πως είδες το τελευταίο αγώνα με τη Ραιδεστό;

«Αν και δε κάναμε καλό παιχνίδι πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη και το συγκεκριμένο ματς θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος να αποφύγουμε τα ίδια λάθη».

Επόμενος αγώνας με την πάντα μαχητική ομάδα της ΑΕΕΤ και σχεδόν καθιερωμένο ντέρμπι κάθε χρόνο. Τι πρέπει να προσέξουμε και πως βλέπεις τον αντίπαλο.

«Η  ΑΕΕΤ είναι πάντα μια υπολογίσιμη ομάδα που αγωνίζεται με πάθος και τρέχει πολύ στο γήπεδο. Πρέπει να προσέξουμε το γρήγορο παιχνίδι τους και η ομάδα που θα βγάλει το περισσότερο πάθος θα πάρει και τη νίκη».

Υπάρχει κάποιος έξτρα στόχος φέτος για την ομάδα, εκτός της σωτηρίας που ανέφερε ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας σε προηγούμενη συνέντευξη, Ηλίας Κυριζόπουλος;

«Δεν υπάρχει άλλος στόχος. Κοιτάμε ένα ένα το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να εξασφαλίσουμε από νωρίς την παραμονή μας και βλέπουμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Για να κλείσουμε θα θέλαμε να δώσεις μία ευχή για την ομάδα και την ιστοσελίδα μας krinibc.gr .

«Εύχομαι μια καλή πορεία για την ομάδα μας, κυρίως χωρίς τραυματισμούς. Για την ιστοσελίδα απ' ότι έμαθα ξεκίνησε πολύ δυναμικά και εύχομαι να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα».

http://krinibc.gr/index.php/en/news/187-vasileiadis-i-kalyteri-stigmi-mou-i-anodos-apo-g-1-sti-v 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια