Αρχίζουν το άλλο Σάββατο οι ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Την έναρξη των ακαδημιών του για την περίοδο 2014-2015 το Σάββατο 13/9/2014 ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς.













Οι προπονήσεις των τμημάτων γίνονται στα προπονητήρια του Απόλλωνα Καλαμαριάς κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου του ποδοσφαίρου, στο γήπεδο του Φοίνικα, στο γήπεδο εντός του σχολείου στην πλατεία Σκρα και στο ΔΑΚ Καλαμαριάς.

Το προπονητικό επιτελείο που αποτελείται από έμπειρους προπονητές, παιδαγωγούς, οι εγκαταστάσεις, η εμπειρία μας στο χώρο και η όρεξη σε συνδυασμό με την αγάπη για αυτό που κάνουμε, εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την εκμάθηση του στα μικρά παιδιά.

Αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2009 μπορούν να εγγραφούν στην ακαδημία και να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα, που είναι το ιστορικότερο σωματείο στην περιοχή.

Υπεύθυνος όλων των τμημάτων υποδομής είναι ο Θάνος Γιαννικόπουλος, ενώ οι προπονητές μας είναι οι Κεσίδης Σωτήρης, Σκεπαριανός Αλέξανδρος, Ελευθεριάδης Νίκος, Καρακασίδου Κατερίνα, Βαρελα Έφη, Αποστόλης Καλογιαννίδης, Δημήτρης Καλόγηρος.

Προπονητής ανδρών ο Πόλυς Γεωργιάδης. Προπονητής γυναικών ο Παναγιώτης Νομικός. Γυμναστής ο Βασίλης Πανουτσακόπουλος.

Όλο το πρόγραμμα τελείται υπό την επίβλεψη του Γιώργου Σφαιρόπουλου, ενώ στα τμήματα των γυναικών υπεύθυνος αγωνιστικού είναι ο πρώην ομοσπονδιακός  Παναγιώτης Βαφειάδης, γενικός έφορος στα τμήματα γυναικών είναι ο Μιχάλης Μηλιαράς, ενώ στα τμήματα ανδρών ο Αλέκος Κατσιάνης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια