Μπουρούσης: «Κοιτάμε τη συνέχεια»

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου πρώτη και αήττητη και ο Γιάννης Μπουρούσης, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του που είναι μέρος αυτής της ομάδας.









Τα πρώτα λόγια του διεθνή σέντερ ήταν: «Αρχικά συγχαρητήρια στα παιδιά, από την πρώτη μέρα που ήρθαμε εδώ, ήρθαμε ως ομάδα εδώ. Θέλαμε να βγάλουμε όσα έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Τώρα είμαστε ευτυχισμένοι και κοιτάμε τη συνέχεια».

Σχετικά με το παιχνίδι δήλωσε: «Χαλαρώσαμε σε κάποια σημεία, κάναμε κάποια λάθη. Η Αργεντινή είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς δείξαμε χαρακτήρα και για πρώτη φορά σε δύσκολο παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι πέταξαν λευκή πετσέτα στην τρίτη περίοδο κι εκείνοι πήγαιναν για τη νίκη».

Ενώ για την συνέχεια της διοργάνωσης τόνισε: «Κοιτάμε τώρα να ξεκουραστούμε αύριο, να έχουμε την υγεία μας και να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Τη Σερβία την ξέρουμε, θα κάνουμε σκάουτινγκ και θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και θα κοιτάξουμε να πάρουμε μαζί στην επόμενη φάση και τα αρνητικά και τα θετικά από τον όμιλο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια