Συνεχίζει αήττητος ο Θερμαϊκός

Το 2/2 έκανε ο Θερμαϊκός επικρατώντας εκτός έδρας των Κουφαλίων με 55-61. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα στο σκορ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάποια να φτιάξει διαφορά μεγαλύτερη των έξι πόντων.






Στο τέλος, οι «μαυρόασπροι» επιδεικνύοντας μεγαλύτερη ψυχραιμία σε άμυνα και επίθεση, κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη εκμεταλλευόμενοι και την αστοχία των αντιπάλων.

Για το Θερμαϊκό πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπαχαράκης με 17 πόντους έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Πανταζή και Αγγελόπουλο με 16. Από την πλευρά των γηπεδούχων 15 πόντους σημείωσε ο Μπασλής, με το Δέδε να ακολουθεί με 10.

Αξίζει να αναφερθεί η εξαιρετική ατμόσφαιρα στην κερκίδα όπου οι οπαδοί των γηπεδούχων, με εξαίρεση κάποια μεμονωμένα και μικρής σημασίας περιστατικά, πήραν άριστα γεμίζοντας το γήπεδο και στηρίζοντας την ομάδα τους, πάντα σε κόσμια πλαίσια. 

Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Κασαπίδης Δ.
ΚΟΥΦΑΛΙΑ (Καλπακτσής): Φίλογλου 5(1), Μπασλής 15(2), Παπαγκιντσίδης 9(2), Κοκαρίδης 7, Τσάτσος, Νικολαΐδης 2, Πατσίδης 7, Δέδες 10, Πολυχρονίδης.
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Νέτας): Κωτσάκης 2, Οικονόμου 2, Μπαχαράκης 17, Πολυμέρου 6(1), Χατζηαποστολίδης 2, Αγγελόπουλος 16(2), Πανταζής 16(2), Στρατής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια