Φιλικό μεταξύ των γυναικών του Ολυμπιακού και του Ελληνικού αύριο στο Βόλο


Με ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι ανοίγει η αυλαία της φετινής σαιζόν για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, αφού αύριο Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου  και ώρα 19.00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια και κυπελλούχο της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, ομάδα του Ελληνικού.

Όπως γράφει το http://www.goalpost.gr  θα είναι η πρώτη παρουσία της βολιώτικης ομάδας στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας καθώς και των νεοαποκτηθεισών αθλητριών του Ολυμπιακού που όμως έχουν γεννηθεί και ζουν στην πόλη, της Δεληγιάννη Ευτυχίας και της Ραφαέλας Σουλτάνη. Επίσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η πρώτη εμφάνιση της διεθνούς αθλήτριας Άννας Ταντουρόφσκα η οποία έφθασε στην πόλη για μόνιμη εγκατάσταση. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Μετά το τέλος του αγώνα η επιτροπή του γυναικείου μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου θα παραθέσει δείπνο, τόσο στην ομάδα του Ελληνικού, όσο και στις αθλήτριες της ομάδας, ευγενική χορηγία του εστιατορίου-κέτεριγκ «Μαγική Γάστρα» Κατηχωρίου και του εστιατορίου «Ράντσο της Φιλιώς» στο Φυτόκο.

Παράλληλα την ίδια ημέρα θα τεθούν στην κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας τόσο του γυναικείου, όσο και του ανδρικού τμήματος τα οποία τιμώνται 25 ευρώ και με τα οποία η επιτροπή ευελπιστεί να ενισχύσει το ταμείο της, ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και της Α1 ΕΣΚΑΘ Ανδρών, μα και να βοηθηθεί στην επίλυση μέρους των σημαντικών οικονομικών υποχρεώσεων που απορρέουν απ' αυτές .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια