Δια χειρός Κουκουρέλη επικράτησε το Ασβεστοχώρι

Με το δεξί ξεκίνησε φέτος το Ασβεστοχώρι τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ανδρών Γ1 ΕΚΑΣΘ καθώς επικράτησε με 64-61 του Πύργου Χαλάστρας με τρίποντο του Κουκουρέλη σε σχεδόν νεκρό χρόνο.  







Όπως διαβάζουμε στην ομάδα των νικητών ο αγώνας που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης στο κλειστό γήπεδο του Ασβεστοχωρίου (λόγω αναβολής), δεν ήταν εύκολος και αυτό φάνηκε από το πρώτο δεκάλεπτο όπου η ομάδα έχανε με σκορ 9-22!

Η διαφορά αυτή έδειχνε να κλείνει ώσπου ένα λάθος των διαιτητών (ο προπονητής έκανε παρατήρηση σε παίκτη του ενώ οι διαιτητές πίστεψαν πως έγινε προς το μέρος τους) έστειλε τον προπονητή του Ασβεστοχωρίου με τρεις τεχνικές ποινές έκτος γηπέδου ενώ συγχρόνως η αντίπαλη ομάδα θα εκτελούσε έξι βολές.

Η ομάδα δεν τα παράτησε και έδειξε χαρακτήρα με σκληρή άμυνα και λύσεις επιθετικά βάζοντας σημαντικά σουτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του κόσμου ήταν αισθητή διότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικότερα:

Δεκάλεπτα: 9-22, 27-33, 44-53, 64-61
Διαιτητές: Αγραφιώτης Ι., Χατζίδου
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ (Μητριτζίκης): Τσιτσόπουλος, Νικολούδης, Κανόπουλος, Κουκουρέλης 17(5), Τάνης 8(1), Ιντζέμπεης 11(1), Μπιζίμης, Ρέμπελος, Κατεμίδης 14(4), Χασεκίδης, Σαχταρίδης 8, Καζαντζίδης 8.
ΠΥΡΓΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ (Κουλαξής): Μπλιούκας, Μπατσιόλας 10(2), Γρουμπουσιάνης 6, Ρούζιος Ε., Γερόπουλος 12(2), Ταρπατζής 8(2), Ρούζιος Π. 7(1), Ποντίκας 2, Βουδούρης 7, Κουϊμτζής 9.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια